Blogi

Kohti omannäköistä kotia – muuttajalla on runsaasti vaihtoehtoja!

Olaksen tarjoama suunnittelupalvelu mahdollistaa asiakkaille yksilöllisten toiveiden toteuttamisen uusien kotien rakennusprojekteissa.

Olaksen asiakaspalvelusta vastaava Hannamari Peltomaa toteuttaa työkseen unelmia. Peltomaa elää nimittäin kodin valmistumisen odotusta yhdessä Olaksen tulevien kotien asukkaiden kanssa, ja mitä erilaisimmat asiakastoiveet ovat osa Peltomaan arkea.

”Rakennusvaiheessa asiakas pääsee valitsemaan tulevaan kotiin omannäköisensä pintamateriaalit ja yleensä useita muitakin muutoksia tehdään”, Peltomaa selittää.

Asiakas pääsee valitsemaan tarjolla olevista lukuisista vaihtoehdoista muun muassa laattoja, parketti- tai vinyylilattiamalleja, hanoja ja kahvoja. Osa asiakkaista toivoo seinän tai seinien paikkojen vaihtoa. Suunniteltavaa riittää, sillä jo pelkästään huoneiston väliovissakin on tarjolla useita tyyppi- ja sävyvaihtoehtoja – välitilalevyistä puhumattakaan. Myös saunoihin on saatavilla erilaisia paneeleita ja märkätilan lasiovienkin sävyjä on useita. Peltomaan mukaan vaihtoehtojen paljous yllättää yleensä positiivisesti.

Lista jatkuu sähkömuutoksilla sekä esimerkiksi rakennusaikaisilla aurinkopaneelivarauksilla. Joku tarvitsee sähköautolle pikalatausaseman, toinen kyselee älylukoista, kolmas viilennyskoneesta ja neljäs ilmalämpöpumpuista. Asiakas saattaa toivoa valaisimien himmentimiä tai ehkä vaatehuoneen tilalle it-huonetta, johon tarvitaan vaatehuonetta enemmän sähköpistokkeita. Yksilöllisiä toiveita on lukematon määrä, ja niiden toteuttaminen tekee Peltomaan työstä merkityksellistä.

Toiveiden täyttämisessä mukana koko yritys

Silloin tällöin Peltomaa kilauttaa tuotannon puolelle ja varmistelee mahdollisuuksia suurempien muutosten toteuttamiselle.

”Meillä on asiakkaan toiveiden täyttämisessä mukana koko yritys, ja hyvä niin, sillä kodin pitää tietenkin olla asukkaalle mieluinen. Toteutamme kyllä kaiken, joka järkevästi toteutettavissa on. Tämä on meiltä ihan normaalia palvelua ja vieläpä erittäin mukavaa sellaista”, Peltomaa kertoo hymyillen.

Peltomaa kertoo myös iloitsevansa siitä, että voi olla asiakkaalle tärkeä tekijä tärkeässä elämän vaiheessa. Toiset toiveet ovat helpompia toteuttaa kuin toiset, mutta Peltomaata se ei harmita. Haasteellisempien projektien onnistunut toteutus tuntuu erityisen hyvältä.

”Elän asiakkaan kanssa koko talonrakennushankkeen läpi. Olen vuositarkastukseen asti kontaktihenkilönä, ja totta kai senkin jälkeen voi aina soittaa. Tyytyväinen muuttaja on meille kunnia-asia”, Peltomaa hymyilee.

Suurimmat päätökset ja muutokset tehdään yleensä jo ennen kuin taloelementit nostetaan pystyyn. Olaksen showroomissa on kattavasti vaihtoehtoja näytillä, ja visualisointikuvat auttavat hahmottamaan lopputulosta.

Kumppanina kotimainen Puustelli

Olaksella on vuosisopimus Puustellin kanssa, ja se on osoittautunut käteväksi, sillä kotimaisen Puustellin laajasta valikoimasta asiakas saa oikeastaan kaiken tarvitsemansa. Myös yksi osoite on osoittautunut käytännölliseksi. Puustellin kotimaisuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja monelle.

”Kaiken kaikkiaan materiaalien valikoiman runsaudesta johtuen voinee sanoa, ettei ole kahta samanlaista Olas-kotia ja se tekee omasta työstäni tosi rikasta”, Peltomaa kehuu.

Piha pisteenä i:n päälle

Viimeisimpänä laitetaan kuntoon piha, joka on lopputuloksen kannalta kuin piste i:n päällä. Peltomaa pitää pihaa tärkeänä kokonaisuuden kannalta ja toteaa, että muuton hetkellä asiakkaan päähuomio on yleensä kodin sisustamisessa.

”On tietenkin tärkeää, että myös piha on kunnossa. Pensasaidoista haetaan yksityisyyden tuntua ja siirtonurmea käytetään, ettei kenenkään tarvitse astella keskeneräisen näköiselle pihamaalle”, Peltomaa vakuuttelee.

Olaksen suunnittelupalvelu

Olaksen tarjoama suunnittelupalvelu mahdollistaa asiakkaille yksilöllisten toiveiden toteuttamisen uusien kotien rakennusprojekteissa. Asiakkaat voivat valita laajasta valikoimasta pintamateriaaleja, kalusteita ja muita muutoksia, joiden avulla he voivat muokata tulevan kotinsa omannäköiseksi. Olaksen suunnittelupalvelu tukee asiakkaita koko rakennusprosessin ajan, ja yritys pyrkii toteuttamaan kaikki järkevästi mahdolliset toiveet.

Lataa Olaksen uusi Sisustusmateriaalit-opas tästä.

Katso vapaat Olaksen asunnot täällä.

Kysymykset liittyen Olaksen kohteiden sisustusmateriaaleihin ja suunnittelupalveluun:

Hannamari Peltomaa
Olas Group Oy
p. 044 970 0851
hannamari.peltomaa@olas.fi
www.olas.fi

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lisää blogista: