Blogi

Uuteen kotiin syyskuussa – Riilahden paritalokohteen viimeinen maalämpöasunto myydään nyt 

Tunnetko jo Espoon Riilahden? 

Kyseessä on pieni ja viihtyisä pientaloalue Kaitaan länsiosassa, Soukan ja merenlahden välissä. Kunnalliset ja kaupalliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä, samoin uusi metroasema ja kivat, merelliset ulkoilureitit. Alue on aivan valmis, eikä uusia koteja juuri rakenneta.

Kohteen Espoon Atlantis sijainti Riilahdessa Soukan ja Kaitaan lähellä. Kohde on Olas Groupin rakennuttama.

Tällaisiin maisemiin OLAS rakentaa kolme A-energialuokan paritaloa, joiden arvioitu valmistumisaika on syyskuussa 2023. Viisi As. Oy Espoon Atlantiksen asunnoista on jo myyty. 

Haluaisitko sinä asua energiatehokkaasti uudessa, korkealuokkaisesti varustellussa kodissa erinomaisten palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä? Lue eteenpäin ja aloita uusi, upea luku merellisessä Riilahdessa!

Havainnekuva Riilahden paritalokohteen olohuoneesta. 

Espoon Atlantis paritalot ulkopuolelta. Ulkoseinissä on käytetty vaaleaa ja ruskeaa.

Vapaat asunnot

Espoon Atlantiksen ainoa vapaa asunto (Asunto E) on kooltaan 72 neliötä, mutta huoneistoala ei kerro aivan kaikkea. Asuntoon kuuluu nimittäin myös lämmintä varastotilaa (8,5 2), mikä kasvattaa asunnon kokonaislattia-alan 80,5 neliöön.

Espoon Atlantis -kohteen mainoskuva, jossa tiedot: 72 m2 / 80,5 m2, 3h + kt + s, 349 900 euroa.

 • E-asunto:  72 m2 / 80,5 m2 3h + kt + s
 • Lämmin varasto 8,5 m2, huoneistokohtainen maalämpö ja 2 autopaikkaa pihalla
 • 349 900 eur

Asunto E on tilava kolmiokoti kahdella viihtyisällä makuuhuoneella ja erillisellä varastohuoneella. Huoneiston sydän on avara ja valoisa olohuone-keittiö-ruokailutila laadukkaasti varustellulla L-keittiöllä. Olohuoneen suurten ikkunoiden takana odottaa asunnon levyinen, suojaisa terassi ja asuntoon kuuluva piha.

Taidokkaasti suunniteltuun asuntoon mahtuu toimiva eteinen, vieras-wc, erillinen kodinhoitohuone sekä sauna ja kylpyhuone. 

Pohjapiirros Olas Groupin kahden makuuhuoneen kohteesta.

Korkealuokkainen varustelu

OLAS-kodit suunnitellaan paitsi erittäin toimiviksi ja käytännöllisiksi, myös tyylikkäiksi ja näyttäviksi. Espoon Atlantiksen asuntojen varusteluun kuuluu esimerkiksi

 • tavallista korkeampi huonekorkeus
 • isot ikkunat
 • parkettilattia 
 • osin integroidut keittiön kodinkoneet
 • keittiön työtaso kiveä
 • vesikiertoinen lattialämmitys
 • sauna leveällä keskilauteella ja siihen upotetulla kiukaalla
 • saunan lasiseinä
 • kylpyhuoneen sadesuihku
 • kodinhoitohuone muunneltavilla kalusteilla
 • tilava piha

 Kuvakollaasi varastotilasta. Pienemmässä kuvassa polkupyörä telineessä, isommassa kuvassa tyhjä varastotila, jossa lipasto ja kansioita hyllyssä.

As. Oy Espoon Atlantiksen asunnoissa on reilusti monikäyttöistä, lämmintä  varastotilaa

Uusiutuvaa energiaa ja matalat asuinkustannukset

OLAS-kodit rakennetaan huomista varten. Huoneistokohtaisen maalämmön ansiosta A-energialuokan asuntojen asuinkustannukset pysyvät matalina vuodesta toiseen.

Hyödyntäisitkö uuden asuntosi aurinkopaneelivarauksen? Paneelien tuottamalla energialla on mahdollista laskennallisesti kattaa maalämpöpumpun energiatarve nyt tai tulevaisuudessa niin, että kohteessa on mahdollista elää hyvinkin energiaomavaraista ja ilmastoystävällistä arkea.

A-luokkaan eli parhaimpaan luokkaan kuuluvan asunnon energiatodistus.

Monipuolisia palveluja ja sujuvia lähtöjä

As. Oy Espoon Atlantis rakennetaan OLAS-tyyliin arvostetulle alueille, erinomaisten lähipalvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. 

Lähikauppa ja ala-asteen koulu löytyvät noin puolen kilometrin päästä. Lähimmälle päiväkodille on vain noin 700 metriä. Bussipysäkkejä löytyy puolen kilometrin sisältä useita.

Soukan uudelle metroasemalle on Espoon Atlantiksesta vain 900 metriä. Sen läheisyydessä sijaitsevat muun muassa Soukan terveysasema, apteekki Posti. 

Kaupunkikeskus Lippulaivassa (2 km) toimii kirjasto, kuntosali, Prisma, yksityinen terveysasema ja yksityinen päiväkoti. Lippiksestä löytyy myös useita erikoisliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita sekä  Espoonlahden metroasema.

Länsiväylän läheisyyden ansiosta ajomatkat muualle Espooseen sekä Helsingin keskustaan sujuvat Atlantiksesta joutuisasti.

Rantamaisemia ja vapaa-ajan aktiviteetteja

Espoon Atlantiksessa on helppo elää luonnonläheistä ja aktiivista arkea. 40 kilometrin pituinen Espoon rantaraitti kulkee puolen kilometrin päästä. Kuvauksellisia auringonlaskuja ja -nousuja luvassa! 

Liikuntaharrastuksista lähellä voi harrastaa esimerkiksi kuntosalia, uintia, jalkapalloa, pesäpalloa, ulkosalibandyä ja beachvolleytä. Hanikan luontopolulla voi virkistäytyä kauniissa meri- ja metsämaisemissa vuoden ympäri. 

Kuvakollaasi, jossa Olas Group kertoo tietoja Riilahden paritalokohteen lähellä olevista paikoista, kuten Espoon rantaraitti 500m, Hanikan luontopolku 700m ja Soukan asukaspuisto 1km. Muita kollaasikuvia ovat joutsen, orava ja pelikentän valkea raita.    

Toimivaa ja hauskaa arkesa lapsiperheille

Etsitkö uutta kotia perheellesi? Espoon Atlantis on suunniteltu nimenomaan lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Arkea helpottamaan täällä on esimerkiksi

 • Reilusti asuntokohtaista varastotilaa 
 • Erilliset kodinhoitohuoneet
 • Isommat pihat 
 • Päiväkodit, koulut, kaupat ja terveysasema kävelyetäisyydellä
 • Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet (bussi ja metro)

11 pexels kaboompics com 6459

Läheisessä Soukan asukaspuistossa voi kokeilla yhdessä lapsen kanssa kädentaitoja, musiikkia, liikuntaleikkejä ja muuta kivaa. Puistossa järjestetään myös perhevalmennusta, vauva-aamuja vauvaperheille sekä iltapäivätoimintaa pikkukoululaisille. 

Asukaspuiston vieressä sijaitsevassa Soukan ala-asteen koulussa järjestetään ruotsin kielikylpytoimintaa 1-6 -luokkalaisille. Lukuvuonna 2022-23 nelosluokkalaiset ovat päässeet valitsemaan A2-kielen espanjan, ruotsin ja saksan väliltä.

12 Screenshot 709

Kiinnostuitko?

Haluaisitko asua Espoossa, ympäristöystävällisesti ja tyylikkäästi pienin asumismenoin? Kukapa ei! 

Tutustu As. Oy Espoon Atlantiksen esitteeseen ja havainnekuviin täällä. Kiinteistönvälittäjä Toni Swanljung kertoo mielellään lisää alueesta ja asunnoista. Ota yhteyttä mieluusti jo tänään, jottei unelmiesi uusi alku mene sivu suun. 

Tapaamisiin Riilahdessa! 

toni1

Toni Swanljung

LKV, LVV, KTM
Sp-Koti / Urbaanit Kodit Oy
Puh. 040 844 2322
toni.swanljung@spkoti.fi

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lisää blogista: