Kokemuksia

Unohtumattomia kokemuksia asiakkaidemme silmin

Tutustu asiakastarinoihimme, jossa asiakkaamme kertovat omista kokemuksistaan asunnon varaamisesta arjen todeksi elämiseen asti. Missä onnistuimme ylittämään asiakkaidemme odotukset? Mitkä asiat ovat tulleet yllätyksinä? Anna asiakkaidemme tarinoiden puhua puolestaan. Heräsikö asiakastarinoista jokin askarruttava ajatus tai kysymys? Ota yhteyttä!

Unohtumattomia kokemuksia asiakkaidemme silmin

Tutustu asiakastarinoihimme, jossa asiakkaamme kertovat omista kokemuksistaan asunnon varaamisesta arjen todeksi elämiseen asti. Missä onnistuimme ylittämään asiakkaidemme odotukset? Mitkä asiat ovat tulleet yllätyksinä? Anna asiakkaidemme tarinoiden puhua puolestaan.

Myytävät asunnot Kirkkonummi Sarvvik

Olas oli aiemmin Conmest, lue lisää.

Annan kokemuksia Olaksesta

 

Mä oon Anna Saariaho. Olen muuttamassa Olaksen asuntoon kahden lapsen kanssa ja työskentelen yksityisyrittäjänä. Tärkeänä kriteerinä oli asunnon sijainti: halusin koulujen olevan lähellä, metroaseman olevan kätevästi saatavilla sekä hyvät kulkuyhteydet. Lisäksi halusin asunnon olevan sopivan kokoinen ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä.

Yksi tärkeä tekijä oli myös ekologisuus. Toivoin, että asunnossa olisi maalämpöjärjestelmä ja aurinkopaneelivaraukset sekä sähköautolatausmahdollisuus. Olaksen tarjoama vaihtoehtojen valikoima helpotti sisustuspäätösten tekemistä. Erityisesti työhuoneen osalta otimme huomioon sisustusvalinnat. Työskentelen yrittäjänä ja järjestän valmennuksia, koulutuksia ja terapiavastaanottoja. Siksi oli tärkeää, että minulla on rauhaa ja yksityisyyttä työskennellessäni. Oli hienoa, että saimme sovitettua nämä tarpeet yhteen.

Suosittelemme Olasta kenelle tahansa, joka arvostaa ekologisuutta. Olen huomannut, että Olas rakentaa kompakteja kaupunkikoteja, joissa on mahdollisuus omaan rauhaan. Asunnon osto sujui miellyttävästi, ja sain hyvin vastauksia kysymyksiini. Vaikka tein oston suhteellisen myöhäisessä vaiheessa, jolloin materiaalivalintojen aikataulut olivat menneet umpeen, sain silti joustoa ja hyvää palvelua.

Olas oli aiemmin Conmest, lue lisää.

Lauran ja Joonaksen kokemuksia Olaksesta

Oltiin mietitty pidemmän aikaa, että jossakin vaiheessa on aika ostaa oma asunto. Alkuvuodesta ajatus alkoi tuntumaan realistiselta. Selasimme ilmoituksia ja katsoimme eri vaihtoehtoja. Asunto oli todella positiivinen yllätys ja tuntui kodilta heti ovesta sisään astuessa. Kattokorkeus, avaruus, sekä valoisuus tuntuivat miellyttävältä. Mietimme kuitenkin, että haluaisimme lisätä muutamia asioita. Saimme nopeasti vastauksia ja hinta-arviot Olakselta. Koko prosessi ensinäytöstä ostoon meni sujuvasti. Suosittelemme Olasta ehdottomasti laatua ja kestäviä lämmitysmuotoja arvostaville. Olaksella nämä asiat toteutuvat jokaisessa kohteessa. Laadukkaan huonesuunnittelun ansiosta hukkaneliöitä ei ole ja laatu toistuu jokaisessa kodin tilassa. Asuntoa ostaessa nämä asiat olivat meille erittäin merkittäviä ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Olas oli aiemmin Conmest, lue lisää.

Lauran ja Oskun kokemuksia Olaksesta

Olemme asuneet Espoon Kaitaanhelmessä tyttären ja koiran kanssa kohta puoli vuotta. Olimme metsästäneet sopivaa kotia pitkään ja sitten tämä kohde osui silmään. Lähdimme hakemaan isompaa kotia ja ihastuimme tähän kotiin heti! Varausprosessi meni hyvin ja ripeästi. Olimme ensimmäisenä jonossa ja ostopäätös piti tehdä nopeasti. Oli jännittävää ostaa talo ilman sen näkemistä etukäteen, mutta hyvien kohdekuvien ja lisätietojen ansiosta uskalsimme luottaa. Rakennus valmistui etuajassa ja kaikki meni hyvin! Olemme erittäin tyytyväisiä.

Olas oli aiemmin Conmest, lue lisää.

Olas toteutti Marikan toiveiden mukaisen kodin

Marika asuu Espoossa Olaksen rakentamassa asunnossa. Vuonna 2019 valmistunut asunto on avara, valoisa ja moderni. Olas onnistui toteuttamaan kaikki Marikan muutostoiveet niin, että valmis koti on nyt hänen toiveidensa mukainen.

Marika on tällä hetkellä eläkkeellä. Hänen kanssaan uudessa kodissa asuu myös hänen koiransa.

– Kävelin tästä ohi alkuvuonna 2019 ja näin, että tähän aletaan rakentaa. Katselin ja tutkin sitten tarkemmin sitä, millaisia taloja tähän oli tulossa. Tuntui, että hyvänen aika, tässähän se on, Marika hymyilee.

Kaikkiin kysymyksiin sai aina vastaukset

Aluksi Marikaa hieman huoletti se, että Olas oli hänelle entuudestaan tuntematon rakennuttaja.

– Tiesin, että Olas on pieni yritys. Otin heti selville yrityksen taloudelliset taustat ja muut tiedot. Silloin selvisi, että tämähän on ihan mielenkiintoinen pieni ja nouseva yritys, Marika muistelee.

– Kävin aika usein Olaksen konttorilla Tapiolassa. Siellä oli aina yhtä mukavaa, koska sain aina vastauksia kysymyksiini. He eivät hermostuneet, vaikka juoksin siellä aina. Mielestäni oli tärkeää saada kaikki asiat selvitettyä ja se onnistui erittäin hyvin, Marika kiittelee.

“Parasta tässä on tämä avaruus, valoisuus ja moderni tuntu”

Koska Marika hyppäsi mukaan prosessiin jo rakennusvaiheessa, pääsi hän vaikuttamaan myös lopulliseen pohjaratkaisuun sekä erilaisiin valintoihin. Hän halusi muutostöitä olohuoneeseen sekä keittiöön.

– Makuuhuone muutettiin osaksi olohuonetta. Seinä jätettiin pois ja lopputulos on erittäin onnistunut. Keittiöön halusin saarekkeen. Ideoimme sellaisen saarekkeen, jossa on hieman korkeampi seinä. Sekin on osoittautunut erittäin hyväksi ja toimivaksi, Marika summaa.

– Lisäksi tehtiin muita pienempiä lisämuutoksia, kuten lisättiin sähköpistokkeita, halogeenivaloja, kaappejaeteiseen, valittiin vaihtoehtoisia materiaaleja ja kaappimalleja ja maalattiin joitakin seiniä valitsemillani väreillä, Marika jatkaa.

– Parasta tässä on tämä avaruus, valoisuus ja moderni tuntu. Täällä on mukava tunnelma ja koti on toimiva ja kivasti suunniteltu, Marika kuvailee.

Olas oli aiemmin Conmest, lue lisää.

Pia Pakalenin kokemuksia Olaksesta

Isot ikkunat tuovat valoa sisään Pia Pakalenin avaraan asuntoon. Olaksen rakentama rivitaloasunto valmistui Tuusulantien kainaloon Pohjois-Helsinkiin elokuussa 2019. Pakalen on tyytyväinen siihen, kuinka Olas piti huolta alihankintaketjustaan ja oli aina tavoitettavissa.

Uutta asuntoa etsiessään Pakalen kävi katsomassa omien laskelmiensa mukaisesti ei ehkä satoja, mutta useampia kymmeniä asuntoja. Olaksen rakentamaa rivitaloasuntoa hän kävi katsomassa ensimmäisen kerran hieman ennen vappua.

– Minua ihastutti tässä asunnossa erityisesti valoisuus ja kolmen metrin huonekorkeus, joka tuo tilaan avaruutta. Pohjaratkaisu vaikutti myös hyvin selkeältä, eikä hukkaneliöitä ole lainkaan, Pakalen muistelee.

– Kun kävin täällä ensimmäisen kerran, oltiin täällä parhaillaan rakentamassa saunaa. Sillon joku taisi sanoa minulle, että täällä me teemme teille kotia. Kun ennen ostopäätöstä tulin vielä tähän pihaan, niin puutarhan rakentajat katsoivat silmiin, tervehtivät ja kertoivat, että me laitamme teille täällä pihaa. Se tuntui luottamusta herättävältä, että ne ihmiset olivat täällä tekemässä minun kotiani, Pakalen hymyilee.

Tärkein asia oli saavutettavuus

Rakennuksen oli alun perin tarkoitus valmistua syyskuussa 2019. Lopulta muuttamaan päästiin kuitenkin jo elokuussa, kuukautta suunniteltua aikaisemmin. Olas ei itse rakentanut, vaan piti huolta alihankintaketjusta. Pakalenin mielestä projekti oli kokonaisuutena oikein onnistunut ja työmaa viimeisen päälle siisti.

– Olas oli aina tavoitettavissa. Missään vaiheessa ei tullut sellaista kiireen tuntua, vaan asiat hoidettiin. Saavutettavuus on se tärkein asia – kun puhelimeen ja sähköposteihin vastataan heti, ei epätietoisuus pääse eskaloitumaan epävarmuudeksi, Pakalen sanoo.

– Minulla on edelleen todella luottavainen olo. Tämä on laadukkaasti rakennettu koti, Pakalen toteaa.

Alihankintaketju hyvässä kunnossa

Olas saa Pakalenilta erityistä kiitosta siitä, kuinka he vastasivat alihankintaketjusta ja sen kunnosta. Olaksen johto oli myös tiiviisti mukana prosessin eri vaiheissa yhdessä asiakkaan kanssa.

– On tänä päivänä iso päätös hankkia asunto pääkaupunkiseudulta. Se on valtava taloudellinen investointi ja satsaus. Sitten sitä tietenkin toivoo, että kaikki menee hyvin ja onnistuu, Pakalen painottaa.

– Yksi tärkeä asia on juuri se, että alihankintaketju oli Olaksella hyvässä kunnossa. He ovat käsittääkseni tehneet töitä näiden alihankkijoiden kanssa pidempään. Se näkyy loppuasiakkaalle niin, että homma toimi, Pakalen summaa.