Olas Korkoturva

Maksamme asuntolainasi viitekoron 1,99%:a ylittävän osan kolmen vuoden ajan

korkoturva

Mikä?

Tuomme valittuihin asuntokohteisiimme Olas Korkoturvan, jotta sinä voit kevyemmällä mielellä suunnitella talouttasi tuleville vuosille. Uuden asunnon ostopäätös ei jää kiinni tämän hetken koroista. ​Maksamme asiakkaalle Olakselta hankitun asunnon asuntolainan (maksimissaan asunnon velaton hinta) tai asuntoon kohdistuvan yhtiölainan viitekorosta (esim. euribor 12kk) 1,99 %:a ylittävän osan kolmen vuoden ajan. Jos viitekorko nousisi yli 4,5 %:n, ylittävä osa jää maksettavaksesi.

Hyödyt?

Tämän hetken korkotasolla (10.1.2024 Euribor 12kk: 3,635 %) maksat merkittävästi vähemmän korkoja ostaessasi asunnon Olakselta. Esimerkiksi tämän hetken korkotasolla ja 300 000 € lainalla säästät n. 400 €/kk rahaa korkomenoissa ja saat näin liikkumavaraa talouteesi. 

Miten?

Maksamme sinulle asuntolainasi tai asuntoon kohdistuvan yhtiölainan viitekoron (Euribor 12kk) ja 1,99 % välisen erotuksen tilillesi kauppahinnan hyvityksenä edellä mainittujen ehtojen mukaisesti 14 päivän sisään korontarkistuspäivästä lukien. Ensimmäinen erä maksetaan asunnon luovutuksen yhteydessä. Tarkastelupisteenä viitekoron osalta on kaupantekopäivä tai viimeisin tiedossa oleva viitekorko.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerron mielelläni tarkemmin mistä Korkoturva-tuotteessa on kyse ja miten voit siitä hyötyä.

Kyllä, haluan että minuun ollaan yhteydessä!

Korkoturvalla maksat vähemmän korkoja​

Olas hires MGL8954 2

Vaadittavat tiedot

Asiakas on velvollinen toimittamaan Olakselle Olakselta hankkimansa asuntoon kohdistuvan asuntolainan tiedot:

  • tiedot, joilla asiakas osoittaa lainan kohdistuvan Olakselta hankittuun asuntoon
  • lainan määrä
  • lainan viitekorko lainan viitekoron korontarkistuspäivä
  • korkolaskelma pankista seuraavalle jaksolle, jolla viitekorko voimassa
  • tilinumero ja saaja kauppahinnan hyvityksen maksua varten
  • muut mahdollisesti tarvittavat tiedot) kauppahinnan hyvitystä varten

Tiedot tulee päivittää ennen seuraavaa kauppahinnanhyvitysajankohtaa kauppahinnan hyvityksen laskemiseksi. Selvyyden vuoksi todetaan, että jos viitekoron korontarkistuspäivä on joku muu, kuin kauppakirjan allekirjoituspäivä, on korkoturvan voimassaoloaika kuitenkin sovittu kolme (3) vuotta.

Näin Olas Korkoturva toimii

house

Varaa asunto

Ole yhteydessä Olaksen myyjään ja käy tarjolla olevat vaihtoehdot läpi. Sopivan löytyessä varaa asunto.

i4

Kauppakirja

Allekirjoita uuden asunnon kauppakirja, jossa on mainittu Olas korkoturvan ehdot.

euro

Rahat tilillesi

Olas maksaa kauppahinnan hyvityksen tilillesi ehtojen mukaan asuntolainasi korontarkistuspäivänä asunnon luovutuksesta alkaen.

Näihin kohteisiin saat Olas korkoturvan

Myytavat asunnot espoo mankkaa ulkokuva 2 2
mankkaa

Ennakkomarkkinointi: Espoon Metso

Asunto Oy Espoon Metson myytävät asunnot rakentuvat yhdelle Espoon pidetyimmistä alueista: rauhalliselle Mankkaalle. Uudiskohde koostuu kuudesta pohjoisen puusta rakennetusta, kaksitasoisesta maalämpökodista. Espoon Metson asunnot ovat omaa tilaa arvostavalle skandinaavista puutalorakentamista parhaimmillaan. Huikeat metsämaisemat, vehreät lenkkipolut ja erinomaiset yhteydet pääkaupunkiseudun eri alueille alkavat vain muutaman metrin päästä etuoveltasi.

Myytavat asunnot espoo mankkaa ulkokuva 2
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Espoon Metso

Olaksen asunnot myynnissä. Asunto Oy Espoon Metson myytävät asunnot rakentuvat yhdelle Espoon pidetyimmistä alueista: rauhalliselle Mankkaalle. Uudiskohde koostuu kuudesta pohjoisen puusta rakennetusta, kaksitasoisesta maalämpökodista. Espoon Metson asunnot ovat omaa tilaa arvostavalle skandinaavista puutalorakentamista parhaimmillaan. Huikeat metsämaisemat, vehreät lenkkipolut ja erinomaiset yhteydet pääkaupunkiseudun eri alueille alkavat vain muutaman metrin päästä etuoveltasi.

Olas myytavat asunnot espoon Heiniemi ulkokuva 3
heiniemi

Tulossa ennakkomarkkinointiin: Espoon Järviluoto

Asunto Oy Espoon Järviluodon myytävät asunnot rakentuvat yhdelle pääkaupunkiseudun ainutlaatuisimmista paikoista, upeaan Heiniemeen. Uudiskohde koostuu kuudesta näyttävästä, pohjoisen puusta rakennetusta kaksitasoisesta maalämpökodista. Järviluodon skandinaaviset erillistalot tarjoavat avaraa kodikkuutta sisällä ja ulkona korkeiden huoneiden, tunnelmallisen lähiluonnon ja laajojen pihojen ansiosta. Metsäisten järvimaisemien, kartanopuiston ja luontopolkujen vastapainoksi loistavat liikenneyhteydet vievät nopeasti ympäri pääkaupunkia.

Olas Vantaan Kurkiauran myytavat asunnot 1
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Vantaa Tikkurila

Asunto Oy Vantaan Kurkiauran myytävät asunnot rakennetaan yhdelle Vantaan parhaimmista sijainneista, rauhalliselle ja vehreälle alueelle Tikkurilan Viertolaan. Uudiskohteeseen tulee yhdeksän pohjoisen puusta rakennettavaa kaksitasoista maalämpökotia. Jo muutaman askeleen päässä omalta etuoveltasi voit nauttia lähipalveluista tai lähteä lenkille koiran kanssa. Myytävät asunnot ovat ulkoilmaharrastajan unelmien uudiskohde, sillä oikopolkuja pitkin pääset lähipuistoihin ja luontoalueille. Vantaan Kurkiauran asunnoilta kaikki on lähellä, sillä pääset hyvillä kulkuyhteyksillä kaikkiin ilmansuuntiin.

Myytävät asunnot Helsingin Oulunkylässä
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Helsinki Oulunkylä

Asunto Oy Helsingin Kyläsepän myytävät asunnot nousevat yhdelle Helsingin halutuimmista sijainneista: tunnelmalliseen ja vehreään Oulunkylään. Kotoisan kompakti uudiskohde koostuu neljästä pohjoisen puusta rakennetusta, kolmitasoisesta maalämpökodista. Lähes asuntosi etuovelta pääset rentoutumaan ravintoloissa, kahviloissa ja lukuisissa kulttuuritapahtumissa. Myytävissä asunnoissa saat mielenrauhaa kaupan päälle, sillä viereiset oikotiet johtavat puistoihin ja metsäpoluille, joissa voit unohtaa kaupungin kiireen hetkeksi. Vaikka viihtyisästä Oulunkylästä ei halua lähteä minnekään, Kyläsepän asunnoista on hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla liikkuville. Ennakkomarkkinointi alkaa 25.1.2024.

Myytavat asunnot Espoon Laulujoutsen ulkokuva 2
Asunnut myynnissä

Asunnot myynnissä: Espoo Laulujoutsen

Asunto Oy Espoon Laulujoutsenen myytävät asunnot nousevat yhdelle pääkaupunkiseudun kaikista halutuimmista merenrantasijainneista: idylliseen Nuottaniemeen. Vaativaan makuun luotu uudiskohde koostuu viidestä pohjoisen puusta rakennetusta, kaksitasoisesta maalämpökodista. Suoraan asuntosi etuovelta pääset nauttimaan huikeista merenrantamaisemista, puistoista ja harvinaislaatuisista luontokohteista – tai hipsaisemaan pakkasella avantoon. Rantakahviloissa ja -ravintoloissa unohdat arjen kiireet. Vaikka idyllisestä Nuottaniemestä ei ole kiire pois, uudiskohteesta on loistavat yhteydet julkisilla liikennevälineillä ja omalla autolla liikkuville.

Olaksen uudiskohde Helsingin Tuulihaukka - kuva keittiöstä
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Helsingin Tuulihaukka

Olas rakentaa Pakilaan päättyvän tien päähän Lepolantielle pohjoisen puusta neljä yksitasoista maalämpökotia korkeilla huoneilla ja matalilla asuinkustannuksilla. Asunto Oy Helsingin Tuulihaukan läheltä löytyvät uudet koulut ja päiväkoti, keskuspuiston ladut ja Vantaan jokirannan ulkoilureitit.

Myytavat asunnot Espoon Laulujoutsen ulkokuva 2
Nuottaniemi

Ennakkomarkkinointi: Espoon Laulujoutsen

Asunto Oy Espoon Laulujoutsenen myytävät asunnot nousevat yhdelle pääkaupunkiseudun kaikista halutuimmista merenrantasijainneista: idylliseen Nuottaniemeen. Vaativaan makuun luotu uudiskohde koostuu viidestä pohjoisen puusta rakennetusta, kaksitasoisesta maalämpökodista. Suoraan asuntosi etuovelta pääset nauttimaan huikeista merenrantamaisemista, puistoista ja harvinaislaatuisista luontokohteista – tai hipsaisemaan pakkasella avantoon. Rantakahviloissa ja -ravintoloissa unohdat arjen kiireet. Vaikka idyllisestä Nuottaniemestä ei ole kiire pois, uudiskohteesta on loistavat yhteydet julkisilla liikennevälineillä ja omalla autolla liikkuville.

Myytävät asunnot Kirkkonummi Sarvvik

Asunnot myynnissä: Kirkkonummi

Idylliseen Kirkkonummen Sarvvikiin rakennetaan nyt 25 rivitaloasuntoa golf-kentän, Beach Clubin ja venesataman lähelle, noin kolmen kilometrin päähän Espoon metrosta. Kirkkonummen Metsätähden kaksikerroksiset kolmiot, neliöt ja viisiöt ovat ilmeeltään modernin tyylikkäitä, avaria ja valoisia. Päiväkoti ja koulu ovat lähellä, samoin kaupat ja todella monipuoliset liikuntaharrastukset.

Myytavat Asunnot Helsingin Neitokurki maalampotagilliset

Asunnot myynnissä: Espoon Merikapteeni

Espoon Merikapteeni rakennetaan vehreälle ja rauhalliselle sijainnille, puistoon rajautuvalle loivalle rinnetontille Hyljelahdentielle. Kohteeseen tulee kaksi pohjoisen puusta rakennettavaa rivitaloa, toinen yksi- ja toinen kaksitasoinen. Kummassakin on kolme maalämmöllä lämmitettävää asuntoa.

maalampotagi templa 1

Asunnot myynnissä: Helsingin Varjakanranta

Haluaisitko asua Varjakanrannassa, Helsingissä merenrannan tuntumassa, lähipalvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä? OLAS rakentaa Vartioharjun Varjakanvalkamaan pohjoisen puusta todella harvinaisen uudiskohteen, johon tulee yhteensä 5 maalämmöllä lämpiävää A-energialuokan erillistaloa noin 40 metrin päähän rannasta.

Myytävän asunnot Helsingin Neitokurki

Asunnot myynnissä: Helsingin Neitokurki

Merelliseen Neitokurkeen Helsingin Laajasaloon rakennetaan Asunto Oy:hyn neljä maalämpökotia pohjoisen puusta vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa itselleen. Neitokurjessa voit nauttia luonnonrauhasta niin meren rannalla kuin lähialueen puistoissakin. Arvioitu valmistuminen 01/2024.

Myytävät asunnot Helsingin Oulunkylässä
oulunkylä

Myytävät asunnot: Helsingin Kyläseppä

Asunto Oy Helsingin Kyläsepän myytävät asunnot nousevat yhdelle Helsingin halutuimmista sijainneista: tunnelmalliseen ja vehreään Oulunkylään. Kotoisan kompakti uudiskohde koostuu neljästä pohjoisen puusta rakennetusta, kolmitasoisesta maalämpökodista. Lähes asuntosi etuovelta pääset rentoutumaan ravintoloissa, kahviloissa ja lukuisissa kulttuuritapahtumissa. Myytävissä asunnoissa saat mielenrauhaa kaupan päälle, sillä viereiset oikotiet johtavat puistoihin ja metsäpoluille, joissa voit unohtaa kaupungin kiireen hetkeksi. Vaikka viihtyisästä Oulunkylästä ei halua lähteä minnekään, Kyläsepän asunnoista on hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla liikkuville. Ennakkomarkkinointi alkaa 25.1.2024.

Myytävät asunnot Kirkkonummi Sarvvik
Kirkkonummi

Myytävät asunnot: Kirkkonummen Metsätähti

Idylliseen Kirkkonummen Sarvvikiin rakennetaan nyt 25 rivitaloasuntoa golf-kentän, Beach Clubin ja venesataman lähelle, noin kolmen kilometrin päähän Espoon metrosta. Kirkkonummen Metsätähden kaksikerroksiset kolmiot, neliöt ja viisiöt ovat ilmeeltään modernin tyylikkäitä, avaria ja valoisia. Päiväkoti ja koulu ovat lähellä, samoin kaupat ja todella monipuoliset liikuntaharrastukset.

Pieni harmaasävyinen rivitalo Paloheinässä. Kohdetta myy Olas Group.
Myyty

Asunto Oy Helsingin Peikonranta

Asunto Oy Peikonrannan rivitaloasunnot sijaitsevat noin kuuden tuhannen asukkaan Paloheinässä. Helsingin suosituimpiin lukeutuvalta pientalovaltaiselta alueelta löytyvät koulut, päiväkodit, lähikaupat ja ulkoilumahdollisuudet kävelyetäisyydeltä. Kohde on valmistunut.

Rivitalo puupaneloinnilla ja tummalla peltikatolla ulkoapäin kuvattuna.
Myyty

Asunto Oy Helsingin Kirjosiipi

Luoteis-Helsinkiin, Malminkartanonhuipun läheisyyteen uudelle Honkasuon alueelle, aivan Perhospuiston viereen valmistui syyskuussa 2023 kymmenen kotia pohjoisen puusta.

Espoon Atlantis paritalot ulkopuolelta. Ulkoseinissä on käytetty vaaleaa ja ruskeaa.
Myyty

Asunto Oy Espoon Atlantis

Merelliseen Espoon Riilahteen Asunto Oy Espoon Atlantikseen valmistui syyskuussa 2023 kuusi maalämpökotia pohjoisen puusta. Huoneistoala 72 m2. Kokonaislattia-ala 80,5 m2.

Espoon Merikapteeni sisustetut kuvat18
espoo

Myytävät asunnot: Espoon Merikapteeni

Espoon Merikapteeni rakennetaan vehreälle ja rauhalliselle sijainnille, puistoon rajautuvalle loivalle rinnetontille Hyljelahdentielle. Kohteeseen tulee kaksi pohjoisen puusta rakennettavaa rivitaloa, toinen yksi- ja toinen kaksitasoinen. Kummassakin on kolme maalämmöllä lämmitettävää asuntoa.

Olaksen uudiskohde Helsingin Tuulihaukka - kuva keittiöstä
helsinki

Myytävät asunnot: Helsingin Tuulihaukka

Olas rakentaa Pakilaan päättyvän tien päähän Lepolantielle pohjoisen puusta neljä yksitasoista maalämpökotia korkeilla huoneilla ja matalilla asuinkustannuksilla. Asunto Oy Helsingin Tuulihaukan läheltä löytyvät uudet koulut ja päiväkoti, keskuspuiston ladut ja Vantaan jokirannan ulkoilureitit.

Myytavat asunnot helsinki varjakanranta sisakuva 1
helsinki

Myytävät asunnot: Helsingin Varjakanranta

Haluaisitko asua Varjakanrannassa, Helsingissä merenrannan tuntumassa, lähipalvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä? OLAS rakentaa Vartioharjun Varjakanvalkamaan pohjoisen puusta todella harvinaisen uudiskohteen, johon tulee yhteensä 5 maalämmöllä lämpiävää A-energialuokan erillistaloa noin 40 metrin päähän rannasta.

Myytävät asunnot Helsinki Neitokurki
helsinki

Myytävät asunnot: Helsingin Neitokurki

Merelliseen Neitokurkeen Helsingin Laajasaloon rakennetaan Asunto Oy:hyn neljä maalämpökotia pohjoisen puusta vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa itselleen. Neitokurjessa voit nauttia luonnonrauhasta niin meren rannalla kuin lähialueen puistoissakin. Arvioitu valmistuminen 01/2024.

huuhkaja maalampotagi templa
Myyty

Asunto Oy Helsingin Huuhkaja

Paloheinään Kytöniityntiellä kolme valoisaa, yksitasoista rivitalohuoneistoa lämpenevät ekologisesti maalämmöllä. Huonekorkeus noin kolme metriä ja isot olohuoneen ikkunat luovat avaruutta oleskelutiloihin. Suuri monikäyttöinen varasto mukautuu asukkaan tarpeiden mukaan. Asunnot valmistuivat 30.11.2022.

kaitaanhelmi 1
Myyty

Asunto Oy Espoon Kaitaanhelmi

Neljä yksitasoista, valoisaa, autokatoksin yhteen kytkettyä paritalokotia maalämmöllä Espoon Kaitaalle. Kodit valmistuvat lokakuussa 2022 kaksi kuukautta etuajassa.

HELMIPOLLO Ext 02 scaled 1
Myyty

Asunto Oy Helsingin Helmipöllö

Kolmen asunnon rivitalokohde Helsingin Länsi-Pakilassa. Yhtiöön rakennettiin kolme 92m2 kolmen tai neljän huoneen asuntoa, joissa lisäksi 4m2 varasto. Kohde valmistui elokuussa 2021.

KRUUNUNKUJA 7 BIRDSEYE 06
Myyty

Asunto Oy Mankkaan Ponderosa

Ponderosa Olas rakensi neljän asunnon paritaloyhtiön Espoon Mankkaalle, osoitteeseen Kruununkuja 7. Yhtiöön tehtiin kaksi 68m² kolmiota ja kaksi 84m² neliötä ja se valmistui lokakuussa 2020.

metsaketo Ilmakuva2
Myyty

Asunto Oy Espoon Metsäketo

Rakenteilla kahdeksan asunnon paritaloyhtiö lähijuna-aseman ja palvelujen läheisyyteen Espoon Kiloon. Maalämmöllä lämpiävien talojen runkomateriaalina ekologinen ja moderni kuusihirsi. Kaikki asunnot on myyty. Arvioitu valmistuminen huhtikuussa 2022.

TUOHIMAENTIE BIRDS HIRES 02 scaled 1
Myyty

Asunto Oy Helsingin Palosirkka

Palosirkka Helsingin Paloheinään loistavalle sijainnille Olaksen rakennuttama Asunto Oy Helsingin Palosirkkaan nousi viisi monien mahdollisuuksien kotia. Isot ikkunat tuovat luonnonvaloa moderneihin huoneistoihin, joiden katto on

viherpeippo ulkokuva n3
Myyty

Asunto Oy Espoon Viherpeippo

Lokakuussa 2019 valmistui neljän paritaloasunnon yhtiö Espoon Viherlaaksoon aivan Kauniaisten rajalle. Avarien huoneistojen väljä pohjaratkaisu mahdollistaa esteettömän liikkumisen, ja isot ikkunat tuovat luonnonvalon sisälle.

piikintie ulkok p1 0007
Myyty

Asunto Oy Helsingin Solbacka

Rakensimme upean seitsemän rivitaloasunnon yhtiön Helsingin Itä-Pakilaan. Asunto Oy Helsingin Solbackassa isot ikkunat tuovat luonnonvaloa moderneihin huoneistoihin, joiden katto on korotettu kolmeen metriin. Laadukkaasti toteutetun kokonaisuuden kruunaa näyttävä puistomainen piha.

Oraspolku 4 A 2
Myyty

Oraspolku 4, Helsinki

Elokuussa 2018 valmistui suositulle Itä-Pakilan alueelle neljän kompaktin paritaloasunnon kokonaisuus.

Etkö löytänyt sopivaa kohdetta yllä olevista korkoturvatuista kohteistamme?

Julkaisemme jatkuvasti uusia rivi-, paritalo-, ja erillistalokohteita Espooseen ja Helsinkiin. Liity tästä postituslistalle, jotta kuulet ensimmäisenä lisää uusista kohteistamme:

Olas - maalämpökoteja vakavaraiselta rakentajalta

Olas rakentaa maalämpökoteja pohjoisen puusta. Olemme kasvaneet nopeasti ja hallitusti yhdeksi pääkaupunkiseudun johtavista pientalojen rakentajista. Kuulumme talousluvuiltamme toimialamme vahvimpiin yrityksiin: liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 14 miljoonaa euroa ja luottoluokituksemme on AAA. Kasvatimme vuonna 2023 liikevaihtoamme 24 prosentilla. Lue lisää vahvasta kasvustamme blogistamme tai Kauppalehden artikkelista.

 

Olaksen kasvun salaisuus on proaktiivisen asiakaspalvelun avulla luotu asiakkaiden luottamus ja tarkkaan harkitut tonttihankinnat luottamukseen. Niiden avulla jatkamme kannattavaa toimintaamme ja vahvaa kasvuamme. Olemme Olaksella ylpeitä siitä, ettei meillä ole yhtään myymätöntä valmistunutta asuntoa, mikä on todiste tarkkaan valituista kohteista ja asiakkaidemme luottamuksesta meihin. Meiltä voit ostaa asunnon levollisin mielin.