Myytävät asunnot Helsinki

Helsinki - monipuolisten mahdollisuuksien keskus

Helsinki on kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset puitteet niin asumiselle kuin työllistymiselle. 

Pääkaupunkimme kiehtoo monipuolisella kulttuuritarjonnallaan, uskomattomilla elämyksillään sekä Suomen laajimmalla palvelutarjonnallaan. Olipa kiinnostuksesi korkeatasoisessa kulttuurissa, unohtumattomissa harrastuksissa tai yksinkertaisesti laajassa palveluvalikoimassa, Helsinki tarjoaa kaiken tämän ja vielä enemmän!

Ajanviettomahdollisuuksia ja kulttuuria jokaiselle

Helsinki on kaupunki, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Täällä voit nauttia monista harrastusmahdollisuuksista, tapahtumista ja seikkailuista kaikenikäisille ympäri vuoden. Tutustu modernien uudiskohteidemme tarjontaan ja rakastu Helsingin monipuoliseen kaupunkielämään!

Uudiskohteet: Myytävät asunnot Helsinki

Laadukkaita uusia asuntoja Helsingissä

Tarjoamme tarkkaan valittuja uudiskohteita Helsingissä, jotka sijaitsevat monipuolisten palveluiden äärellä ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, mutta samalla lähellä luontoa. Kotimme ovat suunniteltu tarjoamaan avarat pohjaratkaisut, korkeat huonekorkeudet, suuret ikkunat sekä moderneja materiaaleja ja varusteita. Haluamme luoda nykyisille ja tuleville helsinkiläisille sujuvaa arkea ja antoisaa vapaa-aikaa viihtyisissä, omannäköisissä kodeissa.

Tutustu myös muihin kohteisiimme Helsingin lähialueilla, joissa on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin vilinään. Tutki esimerkiksi myytävät asunnot Espoossa, ja myytävät asunnot Vantaalla. Näistäkin kohteista löydät laadukkaita asuntoja, jotka sopivat täydellisesti moderniin kaupunkielämään.

Olas rakentaa moderneja maalämpökoteja pohjoisen puusta Helsinkiin – luotettavasti ja tinkimättömällä ammattitaidolla.

Asiakastyytyväisyys on tärkeintä

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Olas Group Oy:n tarjoamat rivitalo-, paritalo- ja erillistalokohteet, jotka listataan tällä Myytävät asunnot Helsinki -sivulla, erottuvat kilpailijoiden tarjonnasta monella tavalla. Asiakastyytyväisyysmittaustemme mukaan lähes kaikki Olas-asunnon ostajat suosittelisivat meitä muillekin!

Mitä Olas tarjoaa?

Hyvät sijainnit Helsingin viihtyisimmillä alueilla. Edullinen ja ekologinen maalämpö, joka pitää asumiskustannukset alhaisina. Tehokkaat, avarat ja valoisat pohjaratkaisut, joissa monissa on myös esteettömyyttä huomioiva suunnittelu. Ammattitaitoinen suunnittelupalvelu ja laaja sisustusmateriaalivalikoima, joiden avulla voit luoda kodistasi juuri oman näköisesi. Monikäyttöiset, lämpimät varastotilat asuntojen yhteydessä tarjoavat kätevää säilytystilaa. Tavallista korkeampi huonekorkeus luo tilan tuntua ja lisää asumismukavuutta.

Myytävät asunnot Helsinki: Maalämpökoteja pohjoisen puusta

Olas Group Oy:n Myytävät asunnot Helsinki -listalta löydät kaikki vapaat asuntomme Helsingin luonnonläheisimmillä pientaloalueilla. Etsit sitten modernia maalämpökotia luonnonkauniilla alueella, Olaksen rivitalo-, paritalo- ja erillistaloasunnot on suunniteltu juuri sinua varten. Nämä kohteet sijaitsevat lähipalvelujen ja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä, mikä tekee arjen sujumisesta vaivatonta. Asuntomme tarjoavat laadukasta asumista, jossa yhdistyvät moderni design, viihtyisät tilat ja energiatehokkuus.

Tiesitkö, että voit vaikuttaa kodin suunnitteluun?

Jotkut Olas-asuntopohjista ovat muunneltavia, joten voit valita huoneluvun ja luoda juuri sinulle sopivan asunnon. Osallistumalla suunnitteluprosessiin riittävän aikaisessa vaiheessa, voit varmistaa, että uusi kotisi vastaa täysin toiveitasi ja tarpeitasi.

Myytävät asunnot Helsinki -listauksen uudiskohteet rakennetaan alueille, joilla arjen palvelut ja liikenneyhteydet toimivat ja joilla arvonkehitysnäkymät ovat valoisat. Olaksen rakentamat asunnot säilyttävät arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Myynnissä olevat asunnot Helsingissä

Olaksen uudiskohde Helsingin Tuulihaukka - kuva keittiöstä
helsinki

Myytävät asunnot: Helsingin Tuulihaukka

Olas rakentaa Pakilaan päättyvän tien päähän Lepolantielle pohjoisen puusta neljä yksitasoista maalämpökotia korkeilla huoneilla ja matalilla asuinkustannuksilla. Asunto Oy Helsingin Tuulihaukan läheltä löytyvät uudet koulut ja päiväkoti, keskuspuiston ladut ja Vantaan jokirannan ulkoilureitit.

Myytavat asunnot helsinki varjakanranta sisakuva 1
helsinki

Myytävät asunnot: Helsingin Varjakanranta

Haluaisitko asua Varjakanrannassa, Helsingissä merenrannan tuntumassa, lähipalvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä? OLAS rakentaa Vartioharjun Varjakanvalkamaan pohjoisen puusta todella harvinaisen uudiskohteen, johon tulee yhteensä 5 maalämmöllä lämpiävää A-energialuokan erillistaloa noin 40 metrin päähän rannasta.

Myytävät asunnot Helsinki Neitokurki
helsinki

Myytävät asunnot: Helsingin Neitokurki

Merelliseen Neitokurkeen Helsingin Laajasaloon rakennetaan Asunto Oy:hyn neljä maalämpökotia pohjoisen puusta vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa itselleen. Neitokurjessa voit nauttia luonnonrauhasta niin meren rannalla kuin lähialueen puistoissakin. Arvioitu valmistuminen 01/2024.

Myytävät asunnot Helsinki – Laadukasta ja modernia asumista

Etsitkö laadukasta ja modernia kotia Helsingistä? Olasin uudiskohteet tarjoavat juuri sellaisen vaihtoehdon. Myytävät asunnot Helsinki -valikoimassamme panostetaan tehokkaaseen ja toimivaan tilasuunnitteluun, jotta jokainen koti olisi viihtyisä ja käytännöllinen.

Kestävä kehitys on meille tärkeää, ja siksi Myytävät asunnot Helsinki -kohteissamme hyödynnetään maalämpöä. Energiatehokkuus ja ekologiset ratkaisut tekevät Olasin kodeista houkuttelevan vaihtoehdon. Tarjoamme myös laajan valikoiman sisustus- ja varusteluvaihtoehtoja, jotta jokainen asukas voi luoda oman näköisensä kodin.

Ymmärrämme myös säilytystilan tarpeen. Myytävät asunnot Helsinki -kohteissamme on suunniteltu riittävästi säilytystilaa eri tarpeisiin. Haluamme tarjota huolettoman asumiskokemuksen ja rakentaa kestäviä rakenteita, jotka vaativat vähän ylläpitoa.

Tutustu Olasin Myytävät asunnot Helsinki -listan kohteisiin ja löydä unelmiesi koti Helsingistä. Ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan kodin.

Joustavat asuntopohjat juuri sinulle sopivaksi

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tulevan kotisi suunnitteluun. Olasin Myytävät asunnot Helsinki -listalta löydät asuntopohjia, jotka ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan.

Ennakkomarkkinoinnin aikana voit aktiivisesti osallistua Myytävät asunnot Helsinki -kohteiden suunnitteluun. Voit keskustella kanssamme eri vaihtoehdoista ja tehdä muutoksia pohjaratkaisuihin, jotta koti vastaa täysin tarpeitasi. Halutessasi voit lisätä tai poistaa huoneita, luoda avarampia tiloja tai sovittaa asunnon toimivaksi perheesi tarpeiden mukaan.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle yksilöllinen ja toimiva koti Myytävät asunnot Helsinki -valikoimastamme. Panostamme asiakaslähtöiseen suunnitteluun ja kuuntelemme tarkasti toiveitasi. Haluamme varmistaa, että uusi kotisi täyttää kaikki tarpeesi ja vastaa täysin Myytävät asunnot Helsinki -kohteiden laatuvaatimuksia.

Asuntojen muunneltavuus on yksi Olasin vahvuuksista Myytävät asunnot Helsinki -markkinoilla. Uskomme siihen, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus vaikuttaa kotinsa suunnitteluun. Tarjoamme sinulle tämän mahdollisuuden Myytävät asunnot Helsinki -kohteissamme ja tuemme sinua koko prosessin ajan.

Ole rohkea ja ota yhteyttä Myytävät asunnot Helsinki -valikoimamme parissa. Tule mukaan suunnittelemaan unelmiesi kotia. Olas on valmis kuuntelemaan toiveitasi ja toteuttamaan ne ammattitaitoisesti Myytävät asunnot Helsinki -markkinoilla. Yhdessä voimme luoda ainutlaatuisen kodin, joka vastaa täysin sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

Ennakkomarkkinoinnissa Helsingissä olevat kohteet

Ei ilmoituksia tällä hetkellä

Kaupunginosakohtaiset listaukset myytävistä asunnoista Helsingissä

Olasin uudiskohteet tarjoavat laadukasta ja modernia asumista eri kaupunginosissa Helsingissä. Tutustu upeisiin kohteisiimme eri kaupunginosissa ja löydä oma unelmiesi koti.

Laajasalo: Laajasalo on suosittu asuinalue meren läheisyydessä. Olasin uudiskohteet Laajasalossa tarjoavat upeita merimaisemia ja moderneja asuntoja, joissa voit nauttia merellisestä tunnelmasta ja luonnonläheisyydestä.

Paloheinä: Paloheinä on idyllinen pientalovaltainen kaupunginosa, jossa on runsaasti luontoa ja ulkoilumahdollisuuksia. Olasin uudiskohteet Paloheinässä tarjoavat laadukasta asumista lähellä luontoa ja samalla hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Malminkartano: Malminkartano on monipuolinen kaupunginosa, jossa yhdistyvät luonto, palvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Olasin uudiskohteet Malminkartanossa tarjoavat moderneja ja viihtyisiä koteja lähellä luontoa ja samalla hyvien palveluiden läheisyydessä

Myytävät Asunnot Helsinki - Paloheinä - Tervetuloa tutustumaan Helsingin Paloheinään, viihtyisään ja luonnonläheiseen kaupunginosaan. ​

Paloheinä on vakiinnuttanut vahvan maineen laadukkaana asuinalueena, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, kauniita luontokohteita ja yhteisöllistä pikkukaupunkitunnelmaa.

Paloheinä sijaitsee keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla, mikä tekee siitä ihanteellisen asuinalueen liikkumiseen eri suuntiin. Matka Helsingin keskustaan, Vantaalle, Espooseen tai muihin kohteisiin on vaivaton. Lisäksi pyörällä voi helposti tutkia naapurikaupunginosia, kuten Länsi-Pakilaa, Torpparinmäkeä, Tuomarinkartanoa ja Itä-Pakilaa. Alueen läheisyydestä löytyy myös kauniita ulkoilualueita, kuten Haltialan ulkoilupuisto.

Paloheinän asuntojen arvonnousu on ollut positiivista pitkän aikaa, ja tähän vaikuttaa myös tuleva Raide-Jokeri, jonka arvioidaan aloittavan toimintansa noin 3 kilometrin päässä vuonna 2024. Pikaratikan myötä poikittaisyhteydet Espooseen ja Itä-Helsinkiin paranevat entisestään, mikä lisää alueen houkuttelevuutta.

Asunto Oy Peikonranta on Olasin rakentama uudiskohde Paloheinässä, Tuohustiellä. Kohde tarjoaa kolme muuttovalmista omatonttista yksitasoista rivitalohuoneistoa. Näissä asunnoissa hyödynnetään ekologista maalämpöä lämmitysjärjestelmänä. Lisäksi suuret ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa avaroihin tiloihin, luoden viihtyisän ja valoisan ilmapiirin.

Tervetuloa tutustumaan Paloheinään ja löytämään unelmiesi koti Peikonrannan upeasta valikoimasta.

Asunto Oy Peikonranta on Olasin rakentama uudiskohde Paloheinässä, Tuohustiellä. Kohde tarjoaa kolme muuttovalmista omatonttista yksitasoista rivitalohuoneistoa. Näissä asunnoissa hyödynnetään ekologista maalämpöä lämmitysjärjestelmänä. Lisäksi suuret ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa avaroihin tiloihin, luoden viihtyisän ja valoisan ilmapiirin.

Tervetuloa tutustumaan Paloheinään ja löytämään unelmiesi koti Peikonrannan upeasta valikoimasta.

Ei ilmoituksia tällä hetkellä

Myytävät Asunnot Helsinki - Laajasalo - Tervetuloa Laajasaloon – yhteen Helsingin arvostetuimmista ja kauneimmista alueista.

Laajasalo on suuri saari, jolla on upea 25 kilometrin rantaviiva. 

Alueella on erilaisia kaupunginosia, joista löytyy monenlaista ilmettä ja tarjontaa. Yliskylä tarjoaa runsaasti palveluita, kun taas Jollaksessa voi nauttia kauniista saaristoluonnosta.

Vesi on läsnä Laajasalossa, ja asukkaat voivat nauttia monipuolisista vesiharrastuksista. Neitokurki tarjoaa ihanteellisen tukikohdan vesille lähtemiseen, oli sitten kyseessä veneily, melonta, SUP-lautailu tai vaikkapa hiihto talvisin. Vain 470 metrin päässä sijaitsevat venelaiturit ja suosittu rantakahvila. Jollaksessa luonnonystäviä houkuttelevat rauhallinen Itäniityn luonnonsuojelualue, Jollaksen rämeen pitkospuut sekä upeat vanhat huvilat.

Laajasalon ja Jollaksen rajamaille valmistuu loppuvuodesta 2023 Asunto Oy Helsingin Neitokurki, joka tarjoaa ihanteellisen kodin näiden kahden kaupunginosan välillä. Sarvaston venesatama on vain puolen kilometrin päässä, ja Yliskylän palvelut ovat 1,4 kilometrin etäisyydellä. Lisäksi tuleva Kruunusillat-raitiotien pysäkki sijaitsee 950 metrin päässä. Neitokurjesta on helppo lähteä lenkille Jollaksen kauniisiin rantamaisemiin tai lähteä veneilemään.

Liikunnasta innostuneille Laajasalossa on myös paljon tarjottavaa. 

Alueella sijaitseva Laajasalon liikuntapuisto tarjoaa monia mahdollisuuksia eri urheilulajien harrastamiseen, kuten jalkapalloa, koripalloa, beach-volleytä, yleisurheilua, juoksua, tennistä ja jäälajeja. Niille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia kesäpäivästä, Laajasalossa voi viettää aikaa golfkentällä tai rentoutua tunnelmallisessa Bar & Cafe Wuorionrannassa, upeassa vanhassa rantahuvilassa.

Laajasalo tarjoaa asukkailleen kauniin merellisen ympäristön, monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä lähellä sijaitsevat palvelut. Asunto Oy Helsingin Neitokurki tarjoaa kodin, joka yhdistää nämä kaikki Laajasalon ainutlaatuiset ominaisuudet. Tule tutustumaan Laajasalon upeaan elämäntyyliin ja löydä unelmiesi koti Neitokurjesta.

Myytävät asunnot Helsinki Neitokurki
helsinki

Myytävät asunnot: Helsingin Neitokurki

Merelliseen Neitokurkeen Helsingin Laajasaloon rakennetaan Asunto Oy:hyn neljä maalämpökotia pohjoisen puusta vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa itselleen. Neitokurjessa voit nauttia luonnonrauhasta niin meren rannalla kuin lähialueen puistoissakin. Arvioitu valmistuminen 01/2024.

Asumisen kustannukset ovat tärkeä huolenaihe monille.

Myytävät asunnot Helsinki alueella tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja asumiseen, ja Olas Group Oy:n uudiskohteet erottuvat edullisella ja energiatehokkaalla asumiskonseptillaan. Olas Group Oy panostaa asuntojen lämmitysjärjestelmiin ja tarjoaa vesikiertoisen lattialämmityksen, joka toimii maalämmön avulla. Tämä ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitysjärjestelmä pitää asumiskustannukset alhaisina sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Lisäksi Olas Group Oy kannustaa asukkaitaan hyödyntämään aurinkoenergiaa asumisen aikana. Voit asennuttaa aurinkopaneelit asuntosi katolle, mikä mahdollistaa vielä suuremman energiansäästön ja vähentää sähkölaskua entisestään. Aurinkopaneelit tuottavat uusiutuvaa energiaa, jota voit käyttää kotitalouden sähkönkulutukseen. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa, vaan myös vähentää hiilijalanjälkeäsi ja edistää kestävää elämäntapaa.

Myytävät asunnot Helsinki -sivulla listattavat kohteet tarjoavat myös muita etuja: 

  • Asunnot on suunniteltu moderniin ja toimivaan elämiseen, ja niissä korostuvat laadukkaat materiaalit ja viimeistellyt yksityiskohdat. 
  • Olas Group Oy:n asunnoissa on panostettu myös käytännöllisiin ja joustaviin pohjaratkaisuihin, jotka tarjoavat mahdollisuuksia kodin muokkaamiseen omien tarpeiden mukaan.

Myytävät asunnot Helsinki -sivulla olevat kohteet tarjoavat siis erinomaisia vaihtoehtoja asunnonostajille, jotka arvostavat energiatehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja laadukasta asumista. Olas Group Oy:n uudiskohteet Helsingissä tarjoavat taloudellisesti edullista ja kestävää asumista, samalla kun ne mahdollistavat asumisen muokkaamisen omien tarpeiden mukaisesti. Olipa haussa sitten kompakti kaupunkikoti tai tilavampi perheasunto, Olas Group Oy:n myytävät asunnot Helsinki -listaus tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin.

Isä ja vauva kuvattuna takaapäin. Isä pitää vauvaa sylissä ja he katsovat yhdessä ulos ikkunasta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerron mielelläni tarkemmin myytävistä asunnoista Helsingissä ja miten voit siitä hyötyä.

Kyllä, haluan että minuun ollaan yhteydessä!

Tulossa olevat kohteet Helsingissä

Olas myytavat asunnot espoon Heiniemi ulkokuva 3
heiniemi

Tulossa ennakkomarkkinointiin: Espoon Järviluoto

Asunto Oy Espoon Järviluodon myytävät asunnot rakentuvat yhdelle pääkaupunkiseudun ainutlaatuisimmista paikoista, upeaan Heiniemeen. Uudiskohde koostuu kuudesta näyttävästä, pohjoisen puusta rakennetusta kaksitasoisesta maalämpökodista. Järviluodon skandinaaviset erillistalot tarjoavat avaraa kodikkuutta sisällä ja ulkona korkeiden huoneiden, tunnelmallisen lähiluonnon ja laajojen pihojen ansiosta. Metsäisten järvimaisemien, kartanopuiston ja luontopolkujen vastapainoksi loistavat liikenneyhteydet vievät nopeasti ympäri pääkaupunkia.

Olas Vantaan Kurkiauran myytavat asunnot 1
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Vantaa Tikkurila

Asunto Oy Vantaan Kurkiauran myytävät asunnot rakennetaan yhdelle Vantaan parhaimmista sijainneista, rauhalliselle ja vehreälle alueelle Tikkurilan Viertolaan. Uudiskohteeseen tulee yhdeksän pohjoisen puusta rakennettavaa kaksitasoista maalämpökotia. Jo muutaman askeleen päässä omalta etuoveltasi voit nauttia lähipalveluista tai lähteä lenkille koiran kanssa. Myytävät asunnot ovat ulkoilmaharrastajan unelmien uudiskohde, sillä oikopolkuja pitkin pääset lähipuistoihin ja luontoalueille. Vantaan Kurkiauran asunnoilta kaikki on lähellä, sillä pääset hyvillä kulkuyhteyksillä kaikkiin ilmansuuntiin.

Myytävät asunnot Helsingin Oulunkylässä
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Helsinki Oulunkylä

Asunto Oy Helsingin Kyläsepän myytävät asunnot nousevat yhdelle Helsingin halutuimmista sijainneista: tunnelmalliseen ja vehreään Oulunkylään. Kotoisan kompakti uudiskohde koostuu neljästä pohjoisen puusta rakennetusta, kolmitasoisesta maalämpökodista. Lähes asuntosi etuovelta pääset rentoutumaan ravintoloissa, kahviloissa ja lukuisissa kulttuuritapahtumissa. Myytävissä asunnoissa saat mielenrauhaa kaupan päälle, sillä viereiset oikotiet johtavat puistoihin ja metsäpoluille, joissa voit unohtaa kaupungin kiireen hetkeksi. Vaikka viihtyisästä Oulunkylästä ei halua lähteä minnekään, Kyläsepän asunnoista on hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla liikkuville. Ennakkomarkkinointi alkaa 25.1.2024.

Myytavat asunnot Espoon Laulujoutsen ulkokuva 2
Asunnut myynnissä

Asunnot myynnissä: Espoo Laulujoutsen

Asunto Oy Espoon Laulujoutsenen myytävät asunnot nousevat yhdelle pääkaupunkiseudun kaikista halutuimmista merenrantasijainneista: idylliseen Nuottaniemeen. Vaativaan makuun luotu uudiskohde koostuu viidestä pohjoisen puusta rakennetusta, kaksitasoisesta maalämpökodista. Suoraan asuntosi etuovelta pääset nauttimaan huikeista merenrantamaisemista, puistoista ja harvinaislaatuisista luontokohteista – tai hipsaisemaan pakkasella avantoon. Rantakahviloissa ja -ravintoloissa unohdat arjen kiireet. Vaikka idyllisestä Nuottaniemestä ei ole kiire pois, uudiskohteesta on loistavat yhteydet julkisilla liikennevälineillä ja omalla autolla liikkuville.

Olaksen uudiskohde Helsingin Tuulihaukka - kuva keittiöstä
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Helsingin Tuulihaukka

Olas rakentaa Pakilaan päättyvän tien päähän Lepolantielle pohjoisen puusta neljä yksitasoista maalämpökotia korkeilla huoneilla ja matalilla asuinkustannuksilla. Asunto Oy Helsingin Tuulihaukan läheltä löytyvät uudet koulut ja päiväkoti, keskuspuiston ladut ja Vantaan jokirannan ulkoilureitit.

Myytävät asunnot Kirkkonummi Sarvvik

Asunnot myynnissä: Kirkkonummi

Idylliseen Kirkkonummen Sarvvikiin rakennetaan nyt 25 rivitaloasuntoa golf-kentän, Beach Clubin ja venesataman lähelle, noin kolmen kilometrin päähän Espoon metrosta. Kirkkonummen Metsätähden kaksikerroksiset kolmiot, neliöt ja viisiöt ovat ilmeeltään modernin tyylikkäitä, avaria ja valoisia. Päiväkoti ja koulu ovat lähellä, samoin kaupat ja todella monipuoliset liikuntaharrastukset.

Myytavat Asunnot Helsingin Neitokurki maalampotagilliset

Asunnot myynnissä: Espoon Merikapteeni

Espoon Merikapteeni rakennetaan vehreälle ja rauhalliselle sijainnille, puistoon rajautuvalle loivalle rinnetontille Hyljelahdentielle. Kohteeseen tulee kaksi pohjoisen puusta rakennettavaa rivitaloa, toinen yksi- ja toinen kaksitasoinen. Kummassakin on kolme maalämmöllä lämmitettävää asuntoa.

maalampotagi templa 1

Asunnot myynnissä: Helsingin Varjakanranta

Haluaisitko asua Varjakanrannassa, Helsingissä merenrannan tuntumassa, lähipalvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä? OLAS rakentaa Vartioharjun Varjakanvalkamaan pohjoisen puusta todella harvinaisen uudiskohteen, johon tulee yhteensä 5 maalämmöllä lämpiävää A-energialuokan erillistaloa noin 40 metrin päähän rannasta.

Myytävän asunnot Helsingin Neitokurki

Asunnot myynnissä: Helsingin Neitokurki

Merelliseen Neitokurkeen Helsingin Laajasaloon rakennetaan Asunto Oy:hyn neljä maalämpökotia pohjoisen puusta vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa itselleen. Neitokurjessa voit nauttia luonnonrauhasta niin meren rannalla kuin lähialueen puistoissakin. Arvioitu valmistuminen 01/2024.

Tulossa useita Rivi- ja paritalokoteja Espooseen ja Helsinkiin. Liity tästä postituslistalle, jotta kuulet ensimmäisenä lisää uusista kohteista: