Myytävät asunnot Vantaa

Vantaa - kaupunkielämää lähellä luontoa

Vantaan vetovoima asuinpaikkana perustuu monipuolisiin etuihin. Kaupungin laaja palvelutarjonta, kuten kauppakeskukset ja ravintolat, sekä erinomaiset liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa.

Asuminen Vantaalla sisältää myös luonnonläheisen ympäristön, sillä kaupunki sijaitsee lähellä upeita ulkoilualueita ja vesistöjä.

Kaupungin panostus kulttuuriin ja koulutukseen vahvistaa asukkaiden elämänlaatua. Vantaa on siten ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat kaupungin monipuolisuutta ja samalla haluavat nauttia luonnonläheisestä asumiskokemuksesta.

Olaksen kaikki kohteet kartalla

Uudiskohteet: myytävät asunnot espoo

Ainutlaatuisia asuntoja Vantaalta

Tarjoamme tarkkaan valittuja uudiskohteita Vantaalta, jotka sijaitsevat monipuolisten palveluiden äärellä ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrella – kuitenkin lähellä luontoa. Asuntomme ovat suunniteltu tarjoamaan avarat pohjaratkaisut, korkeat huonekorkeudet, suuret ikkunat sekä moderneja materiaaleja ja elämistä helpottavia varusteita. Haluamme luoda nykyisille ja tuleville vantaalaisille sujuvaa arkea ja antoisaa vapaa-aikaa viihtyisissä, omannäköisissä kodeissa.

Tutustu myös muihin kohteisiimme Espoon, Kirkkonummen ja Helsingin lähialueilla, joissa on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin vilinään. Tutki esimerkiksi myytävät asunnot Espoossa ja myytävät asunnot Kirkkonummella. Näistäkin kohteista löydät laadukkaita asuntoja, jotka sopivat täydellisesti moderniin kaupunkielämään.

Olas rakentaa moderneja maalämpökoteja pohjoisen puusta Vantaalle – luotettavasti ja tinkimättömällä ammattitaidolla

Asiakastyytyväisyys on tärkeintä

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Olaksen tarjoamat rivitalo-, paritalo- ja erillistalokohteet, jotka listataan tällä Myytävät asunnot Vantaa -sivulla, erottuvat kilpailijoiden tarjonnasta monella tavalla. Asiakastyytyväisyysmittaustemme mukaan lähes kaikki Olas-asunnon ostajat suosittelisivat meitä muillekin!

Mitä Olas tarjoaa?

Tarjoamme erinomaiset sijainnit Vantaan viihtyisimmillä alueilla. Asunnoissamme on aina mahdollisuuksien mukaan edullinen ja ekologinen maalämpö, joka pitää asumiskustannukset alhaisina. Elämisen mukavuutta puolestaan luovat tehokkaat, avarat ja valoisat pohjaratkaisut, joissa monissa on myös esteettömyyttä huomioiva suunnittelu. Ammattitaitoisen suunnittelupalvelun ja laajan sisustusmateriaalivalikoiman avulla luot kodistasi oman näköisesi. Monikäyttöiset, lämpimät varastotilat asuntojen yhteydessä tarjoavat kätevää säilytystilaa. Tavallista korkeampi huonekorkeus luo tilan tuntua ja lisää asumismukavuutta.

Myytävät asunnot Vantaa: maalämpökoteja pohjoisen puusta

Olaksen Myytävät asunnot Vantaa -listalta löydät kaikki vapaat asuntomme Vantaan luonnonläheisimmillä pientaloalueilla. Jos etsit modernia maalämpökotia luonnonkauniilla alueella, Olaksen rivitalo-, paritalo- ja erillistaloasunnot on suunniteltu juuri sinua varten. Nämä kohteet sijaitsevat lähipalvelujen ja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä, mikä tekee arjesta vaivatonta. Asuntomme tarjoavat laadukasta asumista, jossa yhdistyvät moderni suunnittelu, viihtyisät tilat ja energiatehokkuus.

Tiesitkö, että voit vaikuttaa kodin suunnitteluun?

Jotkut Olaksen asuntopohjista ovat muunneltavia, joten voit valita huoneluvun ja luoda juuri sinulle sopivan asunnon. Osallistumalla suunnitteluprosessiin riittävän aikaisessa vaiheessa, voit varmistaa, että uusi kotisi vastaa täysin toiveitasi ja tarpeitasi.​

Myytävät asunnot Vantaa -listauksen uudiskohteet rakennetaan alueille, joilla arjen palvelut ja liikenneyhteydet toimivat ja joilla arvonkehitysnäkymät ovat valoisat. Olaksen rakentamat asunnot säilyttävät arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Myynnissä olevat asunnot Vantaalla

Olas Vantaan Kurkiauran myytavat asunnot 1
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Vantaa Tikkurila

Asunto Oy Vantaan Kurkiauran myytävät asunnot rakennetaan yhdelle Vantaan parhaimmista sijainneista, rauhalliselle ja vehreälle alueelle Tikkurilan Viertolaan. Uudiskohteeseen tulee yhdeksän pohjoisen puusta rakennettavaa kaksitasoista maalämpökotia. Jo muutaman askeleen päässä omalta etuoveltasi voit nauttia lähipalveluista tai lähteä lenkille koiran kanssa. Myytävät asunnot ovat ulkoilmaharrastajan unelmien uudiskohde, sillä oikopolkuja pitkin pääset lähipuistoihin ja luontoalueille. Vantaan Kurkiauran asunnoilta kaikki on lähellä, sillä pääset hyvillä kulkuyhteyksillä kaikkiin ilmansuuntiin.

Myytävät asunnot Vantaa - laadukasta ja modernia asumista

Joustavat asuntopohjat juuri sinulle sopivaksi

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tulevan kotisi suunnitteluun. Olaksen Myytävät asunnot Vantaa -listalta löydät asuntopohjia, jotka ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan.

Ennakkomarkkinoinnin aikana voit aktiivisesti osallistua Myytävät asunnot Vantaa -kohteiden suunnitteluun. Voit keskustella kanssamme eri vaihtoehdoista ja tehdä muutoksia pohjaratkaisuihin, jotta koti vastaa täysin tarpeitasi. Halutessasi voit lisätä tai poistaa huoneita, luoda avarampia tiloja tai sovittaa asunnon toimivaksi perheesi tarpeiden mukaan.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle yksilöllinen ja toimiva koti Myytävät asunnot Vantaa -valikoimastamme. Panostamme asiakaslähtöiseen suunnitteluun ja kuuntelemme tarkasti toiveitasi. Haluamme varmistaa, että uusi kotisi täyttää kaikki tarpeesi ja vastaa täysin Myytävät asunnot Vantaa -kohteiden laatuvaatimuksia.

Asuntojen muunneltavuus on yksi Olaksen vahvuuksista Myytävät asunnot Vantaa -markkinoilla. Uskomme siihen, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus vaikuttaa kotinsa suunnitteluun. Tarjoamme sinulle tämän mahdollisuuden Myytävät asunnot Vantaa -kohteissamme ja tuemme sinua koko prosessin ajan.

Ole rohkea ja ota yhteyttä Myytävät asunnot Vantaa -valikoimamme parissa. Tule mukaan suunnittelemaan unelmiesi kotia. Olas on valmis kuuntelemaan toiveitasi ja toteuttamaan ne ammattitaitoisesti Myytävät asunnot Vantaa -markkinoilla. Yhdessä voimme luoda ainutlaatuisen kodin, joka vastaa täysin sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

Etsitkö laadukasta ja modernia kotia Vantaalta?

Olaksen uudiskohteet tarjoavat juuri sellaisen vaihtoehdon. Myytävät asunnot Vantaa -valikoimassamme panostetaan tehokkaaseen ja toimivaan tilasuunnitteluun, jotta jokainen koti olisi viihtyisä ja käytännöllinen.

Kestävä kehitys on meille tärkeää, ja siksi Myytävät asunnot Vantaa -kohteissamme hyödynnetään maalämpöä. Energiatehokkuus ja ekologiset ratkaisut tekevät Olaksen kodeista houkuttelevan vaihtoehdon. Tarjoamme myös laajan valikoiman sisustus- ja varusteluvaihtoehtoja, jotta jokainen asukas voi luoda oman näköisensä kodin.

Ymmärrämme myös säilytystilan tarpeen. Myytävät asunnot Vantaa -kohteissamme on suunniteltu riittävästi säilytystilaa eri tarpeisiin. Haluamme tarjota huolettoman asumiskokemuksen ja rakentaa kestäviä rakenteita, jotka vaativat vähän ylläpitoa.

Tutustu Olaksen Myytävät asunnot Vantaa -listan kohteisiin ja löydä unelmiesi koti Vantaalta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan kodin.

Ennakkomarkkinoinnissa Kirkkonummella olevat kohteet

Ei ilmoituksia tällä hetkellä

Kaupunginosakohtaiset listaukset myytävistä asunnoista Vantaalta

Olaksen uudiskohteet tarjoavat laadukasta ja modernia asumista eri alueilla Vantaalla. Tutustu upeisiin kohteisiimme eri alueilla ja löydä oma unelmiesi koti.

Viertola: Tikkurilan Viertola tarjoaa asukkailleen viihtyisän ja modernin asuinalueen Vantaan sydämessä. Alueen vahvuutena korostuu kätevä sijainti, joka tarjoaa helpon pääsyn Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin ja liikenneyhteyksiin. Viertola yhdistää kaupunkielämän mukavuudet rauhalliseen ympäristöön, jossa viheralueet ja puistot luovat kodikasta tunnelmaa. Monipuoliset asumisvaihtoehdot, modernit asunnot ja lähellä olevat koulut sekä harrastusmahdollisuudet tekevät Viertolasta houkuttelevan asuinalueen niille, jotka arvostavat tasapainoa kaupunkielämän ja luonnonläheisyyden välillä.

Myytävät Asunnot Kirkkonimmi - Paloheinä - Tervetuloa tutustumaan Helsingin Paloheinään, viihtyisään ja luonnonläheiseen kaupunginosaan.

Paloheinä on vakiinnuttanut vahvan maineen laadukkaana asuinalueena, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, kauniita luontokohteita ja yhteisöllistä pikkukaupunkitunnelmaa.

Paloheinä sijaitsee keskeisellä paikalla pääkaupunkiseudulla, mikä tekee siitä ihanteellisen asuinalueen liikkumiseen eri suuntiin. Matka Helsingin keskustaan, Vantaalle, Espooseen tai muihin kohteisiin on vaivaton. Lisäksi pyörällä voi helposti tutkia naapurikaupunginosia, kuten Länsi-Pakilaa, Torpparinmäkeä, Tuomarinkartanoa ja Itä-Pakilaa. Alueen läheisyydestä löytyy myös kauniita ulkoilualueita, kuten Haltialan ulkoilupuisto.

Paloheinän asuntojen arvonnousu on ollut positiivista pitkän aikaa, ja tähän vaikuttaa myös tuleva Raide-Jokeri, jonka arvioidaan aloittavan toimintansa noin 3 kilometrin päässä vuonna 2024. Pikaratikan myötä poikittaisyhteydet Espooseen ja Itä-Helsinkiin paranevat entisestään, mikä lisää alueen houkuttelevuutta.

Asunto Oy Peikonranta on Olasin rakentama uudiskohde Paloheinässä, Tuohustiellä. Kohde tarjoaa kolme muuttovalmista omatonttista yksitasoista rivitalohuoneistoa. Näissä asunnoissa hyödynnetään ekologista maalämpöä lämmitysjärjestelmänä. Lisäksi suuret ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa avaroihin tiloihin, luoden viihtyisän ja valoisan ilmapiirin.

Tervetuloa tutustumaan Paloheinään ja löytämään unelmiesi koti Peikonrannan upeasta valikoimasta.

Asunto Oy Peikonranta on Olasin rakentama uudiskohde Paloheinässä, Tuohustiellä. Kohde tarjoaa kolme muuttovalmista omatonttista yksitasoista rivitalohuoneistoa. Näissä asunnoissa hyödynnetään ekologista maalämpöä lämmitysjärjestelmänä. Lisäksi suuret ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa avaroihin tiloihin, luoden viihtyisän ja valoisan ilmapiirin.

Tervetuloa tutustumaan Paloheinään ja löytämään unelmiesi koti Peikonrannan upeasta valikoimasta.

Ei ilmoituksia tällä hetkellä

Myytävät Asunnot Helsinki - Laajasalo - Tervetuloa Laajasaloon – yhteen Helsingin arvostetuimmista ja kauneimmista alueista.

Laajasalo on suuri saari, jolla on upea 25 kilometrin rantaviiva. 

Alueella on erilaisia kaupunginosia, joista löytyy monenlaista ilmettä ja tarjontaa. Yliskylä tarjoaa runsaasti palveluita, kun taas Jollaksessa voi nauttia kauniista saaristoluonnosta.

Vesi on läsnä Laajasalossa, ja asukkaat voivat nauttia monipuolisista vesiharrastuksista. Neitokurki tarjoaa ihanteellisen tukikohdan vesille lähtemiseen, oli sitten kyseessä veneily, melonta, SUP-lautailu tai vaikkapa hiihto talvisin. Vain 470 metrin päässä sijaitsevat venelaiturit ja suosittu rantakahvila. Jollaksessa luonnonystäviä houkuttelevat rauhallinen Itäniityn luonnonsuojelualue, Jollaksen rämeen pitkospuut sekä upeat vanhat huvilat.

Laajasalon ja Jollaksen rajamaille valmistuu loppuvuodesta 2023 Asunto Oy Helsingin Neitokurki, joka tarjoaa ihanteellisen kodin näiden kahden kaupunginosan välillä. Sarvaston venesatama on vain puolen kilometrin päässä, ja Yliskylän palvelut ovat 1,4 kilometrin etäisyydellä. Lisäksi tuleva Kruunusillat-raitiotien pysäkki sijaitsee 950 metrin päässä. Neitokurjesta on helppo lähteä lenkille Jollaksen kauniisiin rantamaisemiin tai lähteä veneilemään.

Liikunnasta innostuneille Laajasalossa on myös paljon tarjottavaa. 

Alueella sijaitseva Laajasalon liikuntapuisto tarjoaa monia mahdollisuuksia eri urheilulajien harrastamiseen, kuten jalkapalloa, koripalloa, beach-volleytä, yleisurheilua, juoksua, tennistä ja jäälajeja. Niille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia kesäpäivästä, Laajasalossa voi viettää aikaa golfkentällä tai rentoutua tunnelmallisessa Bar & Cafe Wuorionrannassa, upeassa vanhassa rantahuvilassa.

Laajasalo tarjoaa asukkailleen kauniin merellisen ympäristön, monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä lähellä sijaitsevat palvelut. Asunto Oy Helsingin Neitokurki tarjoaa kodin, joka yhdistää nämä kaikki Laajasalon ainutlaatuiset ominaisuudet. Tule tutustumaan Laajasalon upeaan elämäntyyliin ja löydä unelmiesi koti Neitokurjesta.

Myytävät asunnot Helsinki Neitokurki
helsinki

Myytävät asunnot: Helsingin Neitokurki

Merelliseen Neitokurkeen Helsingin Laajasaloon rakennetaan Asunto Oy:hyn neljä maalämpökotia pohjoisen puusta vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa itselleen. Neitokurjessa voit nauttia luonnonrauhasta niin meren rannalla kuin lähialueen puistoissakin. Arvioitu valmistuminen 01/2024.

Asumisen kustannukset ovat tärkeä aihe monille

Myytävät asunnot Vantaan alueella tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja asumiseen, ja Olaksen uudiskohteet erottuvat edullisella ja energiatehokkaalla asumiskonseptillaan. Olas panostaa asuntojen lämmitysjärjestelmiin ja tarjoaa vesikiertoisen lattialämmityksen, joka toimii maalämmön avulla. Tämä ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämmitysjärjestelmä pitää asumiskustannukset alhaisina sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Lisäksi Olas kannustaa asukkaitaan hyödyntämään aurinkoenergiaa asumisen aikana. Voit asennuttaa aurinkopaneelit asuntosi katolle, mikä mahdollistaa vielä suuremman energiansäästön ja vähentää sähkölaskua entisestään. Aurinkopaneelit tuottavat uusiutuvaa energiaa, jota voit käyttää kotitalouden sähkönkulutukseen. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa, vaan myös vähentää hiilijalanjälkeäsi ja edistää kestävää elämäntapaa.

Myytävät asunnot Vantaa -sivulla listattavat kohteet tarjoavat myös muita etuja: 

  • Asunnot on suunniteltu moderniin ja toimivaan elämiseen, ja niissä korostuvat laadukkaat materiaalit ja viimeistellyt yksityiskohdat. 
  • Olaksen asunnoissa on panostettu myös käytännöllisiin ja joustaviin pohjaratkaisuihin, jotka tarjoavat mahdollisuuksia kodin muokkaamiseen omien tarpeiden mukaan.

Myytävät asunnot Vantaa -sivulla olevat kohteet tarjoavat siis erinomaisia vaihtoehtoja asunnonostajille, jotka arvostavat energiatehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja laadukasta asumista. Olaksen uudiskohteet Vantaalla tarjoavat taloudellisesti edullista ja kestävää asumista, samalla kun ne mahdollistavat asumisen muokkaamisen omien tarpeiden mukaisesti. Olipa haussa sitten kompakti kaupunkikoti tai tilavampi perheasunto, Olaksen myytävät asunnot Vantaa -listaus tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerron mielelläni tarkemmin myytävistä asunnoista Vantaalla

Kyllä, haluan että minuun ollaan yhteydessä!

Tulossa olevat kohteet Kirkkonummella

Olas myytavat asunnot espoon Heiniemi ulkokuva 3
heiniemi

Tulossa ennakkomarkkinointiin: Espoon Järviluoto

Asunto Oy Espoon Järviluodon myytävät asunnot rakentuvat yhdelle pääkaupunkiseudun ainutlaatuisimmista paikoista, upeaan Heiniemeen. Uudiskohde koostuu kuudesta näyttävästä, pohjoisen puusta rakennetusta kaksitasoisesta maalämpökodista. Järviluodon skandinaaviset erillistalot tarjoavat avaraa kodikkuutta sisällä ja ulkona korkeiden huoneiden, tunnelmallisen lähiluonnon ja laajojen pihojen ansiosta. Metsäisten järvimaisemien, kartanopuiston ja luontopolkujen vastapainoksi loistavat liikenneyhteydet vievät nopeasti ympäri pääkaupunkia.

Olas Vantaan Kurkiauran myytavat asunnot 1
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Vantaa Tikkurila

Asunto Oy Vantaan Kurkiauran myytävät asunnot rakennetaan yhdelle Vantaan parhaimmista sijainneista, rauhalliselle ja vehreälle alueelle Tikkurilan Viertolaan. Uudiskohteeseen tulee yhdeksän pohjoisen puusta rakennettavaa kaksitasoista maalämpökotia. Jo muutaman askeleen päässä omalta etuoveltasi voit nauttia lähipalveluista tai lähteä lenkille koiran kanssa. Myytävät asunnot ovat ulkoilmaharrastajan unelmien uudiskohde, sillä oikopolkuja pitkin pääset lähipuistoihin ja luontoalueille. Vantaan Kurkiauran asunnoilta kaikki on lähellä, sillä pääset hyvillä kulkuyhteyksillä kaikkiin ilmansuuntiin.

Myytävät asunnot Helsingin Oulunkylässä
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Helsinki Oulunkylä

Asunto Oy Helsingin Kyläsepän myytävät asunnot nousevat yhdelle Helsingin halutuimmista sijainneista: tunnelmalliseen ja vehreään Oulunkylään. Kotoisan kompakti uudiskohde koostuu neljästä pohjoisen puusta rakennetusta, kolmitasoisesta maalämpökodista. Lähes asuntosi etuovelta pääset rentoutumaan ravintoloissa, kahviloissa ja lukuisissa kulttuuritapahtumissa. Myytävissä asunnoissa saat mielenrauhaa kaupan päälle, sillä viereiset oikotiet johtavat puistoihin ja metsäpoluille, joissa voit unohtaa kaupungin kiireen hetkeksi. Vaikka viihtyisästä Oulunkylästä ei halua lähteä minnekään, Kyläsepän asunnoista on hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla liikkuville. Ennakkomarkkinointi alkaa 25.1.2024.

Myytavat asunnot Espoon Laulujoutsen ulkokuva 2
Asunnut myynnissä

Asunnot myynnissä: Espoo Laulujoutsen

Asunto Oy Espoon Laulujoutsenen myytävät asunnot nousevat yhdelle pääkaupunkiseudun kaikista halutuimmista merenrantasijainneista: idylliseen Nuottaniemeen. Vaativaan makuun luotu uudiskohde koostuu viidestä pohjoisen puusta rakennetusta, kaksitasoisesta maalämpökodista. Suoraan asuntosi etuovelta pääset nauttimaan huikeista merenrantamaisemista, puistoista ja harvinaislaatuisista luontokohteista – tai hipsaisemaan pakkasella avantoon. Rantakahviloissa ja -ravintoloissa unohdat arjen kiireet. Vaikka idyllisestä Nuottaniemestä ei ole kiire pois, uudiskohteesta on loistavat yhteydet julkisilla liikennevälineillä ja omalla autolla liikkuville.

Olaksen uudiskohde Helsingin Tuulihaukka - kuva keittiöstä
asunnot myynnissä

Asunnot myynnissä: Helsingin Tuulihaukka

Olas rakentaa Pakilaan päättyvän tien päähän Lepolantielle pohjoisen puusta neljä yksitasoista maalämpökotia korkeilla huoneilla ja matalilla asuinkustannuksilla. Asunto Oy Helsingin Tuulihaukan läheltä löytyvät uudet koulut ja päiväkoti, keskuspuiston ladut ja Vantaan jokirannan ulkoilureitit.

Myytävät asunnot Kirkkonummi Sarvvik

Asunnot myynnissä: Kirkkonummi

Idylliseen Kirkkonummen Sarvvikiin rakennetaan nyt 25 rivitaloasuntoa golf-kentän, Beach Clubin ja venesataman lähelle, noin kolmen kilometrin päähän Espoon metrosta. Kirkkonummen Metsätähden kaksikerroksiset kolmiot, neliöt ja viisiöt ovat ilmeeltään modernin tyylikkäitä, avaria ja valoisia. Päiväkoti ja koulu ovat lähellä, samoin kaupat ja todella monipuoliset liikuntaharrastukset.

Myytavat Asunnot Helsingin Neitokurki maalampotagilliset

Asunnot myynnissä: Espoon Merikapteeni

Espoon Merikapteeni rakennetaan vehreälle ja rauhalliselle sijainnille, puistoon rajautuvalle loivalle rinnetontille Hyljelahdentielle. Kohteeseen tulee kaksi pohjoisen puusta rakennettavaa rivitaloa, toinen yksi- ja toinen kaksitasoinen. Kummassakin on kolme maalämmöllä lämmitettävää asuntoa.

maalampotagi templa 1

Asunnot myynnissä: Helsingin Varjakanranta

Haluaisitko asua Varjakanrannassa, Helsingissä merenrannan tuntumassa, lähipalvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä? OLAS rakentaa Vartioharjun Varjakanvalkamaan pohjoisen puusta todella harvinaisen uudiskohteen, johon tulee yhteensä 5 maalämmöllä lämpiävää A-energialuokan erillistaloa noin 40 metrin päähän rannasta.

Myytävän asunnot Helsingin Neitokurki

Asunnot myynnissä: Helsingin Neitokurki

Merelliseen Neitokurkeen Helsingin Laajasaloon rakennetaan Asunto Oy:hyn neljä maalämpökotia pohjoisen puusta vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa itselleen. Neitokurjessa voit nauttia luonnonrauhasta niin meren rannalla kuin lähialueen puistoissakin. Arvioitu valmistuminen 01/2024.

Tulossa useita Rivi- ja paritalokoteja Espooseen ja Helsinkiin. Liity tästä postituslistalle, jotta kuulet ensimmäisenä lisää uusista kohteista: