Myy tonttisi

Olas tonttihankinta aapo 1

Myy tonttisi vakavaraiselle rakentajalle​

Etsimme aktiivisesti pientalorakentamiseen sopivia tontteja Espoosta, Vantaalta ja Helsingistä

Olemme kiinnostuneet keskeisillä sijainneilla olevista tonteista, jotka tarjoavat hyvät liikenneyhteydet ja ovat sopivia pientalojen rakentamiseen. Purettavat rakennukset eivät ole meille este. Tontin koko voi olla mitä tahansa 10 000  m² saakka. Tontti voi olla kiinteistö- tai asunto-osakehtyömuotoinen.

Ota yhteyttä, jos sinulla on:

  • tyhjä tontti
  • purkukuntoinen rakennus tontillasi tai
  • käyttämätöntä rakennusoikeutta tontillasi

Älä panttaa varallisuutta tontissasi​

Meistä on tullut tunnettu kestävää elämäntapaa tukevasta asumisesta, ja tämä näkyy myös tonttiemme hankintakriteereissä. Tontin valinnassa arvioimme tontille rakennettavan uudiskohteen asukkaiden arkea. Huomioimme alueen sijainnin, ympäristön, tontin ominaisuudet ja sen soveltuvuuden mahdolliseen rakennushankkeeseen. Purettavan rakennuksen ollessa kyseessä voit säilyttää tutun pihapiirin ja ostaa tontille rakennettavasta taloyhtiöstä uuden asunnon alennettuun hintaan.

Tonttisi sisältämä varallisuus kannattaa hyödyntää. Mikäli sinulla on tarjota meille sopivia tontteja Espoosta, Vantaalta tai Helsingistä, tarjoa tonttia! Saat meiltä nopeasti arvion tontin soveltuvuudesta käyttöömme ja tarjouksen tontistasi.

Olas tonttihankinta laulujoutsen
Ostetaan tontteja

Yhteydenotto

Tarjoa tonttiasi meille lomakkeella, puhelimitse, tai sähköpostitse.

marker

Tonttiin tutustuminen

Tutustumme tonttiin, alueeseen ja kaavamääräyksiin mahdollisimman pian.

euro

Hinta-arvio

Teemme hinta-arvion, joka perustuu toteutuneisiin kauppoihin ja dataan.

badge

Tarjous

Meille soveltuvasta tontista tarjoamme hyvän hinnan. Päätös on sen jälkeen sinun.

i4

Kauppakirjat

Teemme kauppakirjan tai esisopimuksen. Hoidamme dokumentit ja juridiikan.

Vinkkaa henkilö, jolla on tontti myynnissä pääkaupunkiseudulla!

Saat 10 000 € vinkkipalkkion

1. Lähetä sähköposti vinkin dokumentoimista varten

2. Palkkio maksetaan ensimmäiselle vinkkaajalle, kun tontti ei ole ollut julkisessa myynnissä ja sitä ei ole aiemmin tarjottu Olakselle.
3. Palkkio maksetaan, kun vinkki johtaa esisopimukseen tai kauppaan 6kk sisällä.

Palkkiosta tehdään ennakonpidätys verokortin mukaisesti tai vaihtoehtoisesti voit laskuttaa sen yrityksen kautta. Vinkkipalkkioon luetaan 02.02.2023 päivän jälkeen vinkatut tontit.

Olas tonttihankinta aapo topias

Vinkkaa henkilö, nappaa kymppitonni!​

Vinkkaa henkilö, jolla on tontti myynnissä pääkaupunkiseudulla – saat 10 000 € vinkkipalkkion!​

  1. Lähetä sähköposti vinkin dokumentoimista varten
  2. Palkkio maksetaan ensimmäiselle vinkkaajalle, kun tontti ei ole ollut julkisessa myynnissä ja sitä ei ole aiemmin tarjottu Olakselle.
  3. Palkkio maksetaan, kun vinkki johtaa esisopimukseen tai kauppaan 6kk sisällä.


Palkkiosta tehdään ennakonpidätys verokortin mukaisesti tai vaihtoehtoisesti voit laskuttaa sen yrityksen kautta. Vinkkipalkkioon luetaan 02.02.2023 päivän jälkeen vinkatut tontit.

Tarjoa tonttiasi tai vinkkaa tontti oheisella lomakkeella.

Haluatko tarjota tontin:

  • Täytä oheinen lomake ja lähetä tontin tiedot meille

Haluatko vinkata tontin:

  • Kerro tontin osoite, yhteyshenkilön nimi ja omat yhteystietosi oheisen lomakkeen avulla

Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia:

Kaupunki:
Purettava rakennus:
Olas tonttihankinta aapo ja topias

Olakselle myyt tonttisi levollisin mielin

Olas rakentaa pääkaupunkiseudun keskeisille paikoille maalämpökoteja pohjoisen puusta Olemme kasvaneet nopeasti ja hallitusti yhdeksi pääkaupunkiseudun johtavista pientalojen rakentajista. Kuulumme talousluvuiltamme toimialamme vahvimpiin yrityksiin. Ylitimme vuoden 2023 kasvutavoitteemme kasvattaen liikevaihtoamme 25 % 17,7 miljoonaan euroon. Luottoluokituksemme on paras mahdollinen, AAA (Dun & Bradstreet). Lue lisää vahvasta kasvustamme blogistamme tai Kauppalehden artikkelista

Uudiskohteissamme kohtaavat huolellinen suunnittelu, laadukas rakennustyö ja energiatehokkaat ratkaisut. Myytävien asuntojen isot ikkunat saavat korkeat huoneet kylpemään luonnonvalossa.  Lämmitysmuodoksi valitsemme aina uudiskohteen tontin mahdollistaessa ekologisen ja käyttäjälle edullisen maalämmön. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden aurinkovoiman helppoon hyödyntämiseen laittamalla asuntoihin aurinkopaneelivaraukset.

Olaksen kasvun salaisuus on kehutun asiakaspalvelun avulla luotu asiakkaiden luottamus ja tarkkaan harkitut tonttihankinnat. Niiden avulla jatkamme kannattavaa toimintaamme ja vahvaa kasvuamme. Meille voit myydä asunnon levollisin mielin.