Blogi

Top 5 -vinkit asunnon ostajalle

Uuden asunnon rakentaminen on pitkä prosessi, jossa on monta muuttuvaa tekijää. Näistä muuttuvista tekijöistä yksi tärkeimpiä ovat muutostyöt. Kokosimme asiakasvastaavamme Hannamari Peltomaan ja työnjohtajamme Marika Lahden viisi tärppiä, miten saavuttaa muutostoiveet vähimmällä määrällä harmaita hiuksia. Lue lisää, miten Olaksella pidämme yllä asiakastyytyväisyyttä rakennushankkeiden eri vaiheiden aikana.

Hannamarin ja Marikan TOP 5 -vinkit asunnon ostajalle

  1. Sujuvan arjen arvoa ei voi mitata. Muutostoiveita laatiessa kuvitelkaa itsenne elämään asunnossa eri vuoden- ja vuorokaudenaikana. Priorisoikaa arkea sujuvoittavat muutokset, kuten säilytystila, toimivat pintaratkaisut ja kodinhoito. 
  2. Muistakaa, että koti jatkuu sisäseinien ulkopuolelle. Niin pienet kuin suuretkin pihat kaipaavat tietyn määrän hellyyttä ja hoivaa varsinkin ensimmäisenä vuonna. Ja on hyvä muistaa, että pihan voi suunnitella myös mahdollisimman vähätöiseksi!
  3. Kiinnostaako projektin eteneminen? Rakennustyön tarkkailijan palkkaaminen on hyvä ajatus, mikäli haluatte tasaisesti raportteja asuntojen valmistumisesta ammattilaisen raportoimana.
  4. Olkaa muutostoiveissanne mahdollisimman tarkkoja ja varmistukaa, että muutostoiveita voi tulkita vain yhdellä tapaa. Mikäli kyseessä on suurempi muutos, voitte laatia muutostoiveistanne yhdessä Olaksen tiimin kanssa mahdollisimman tarkat kirjalliset ohjeet. Mikäli haluatte varmistua, että muutostoiveet takuulla tulkitaan oikein, voi olla hyvä ajatus laatia muutoksista jopa havainnollistava kuva tarkkoine mittoineen.
  5. Mikäli mahdollista, esittäkää muutostoiveet mahdollisimman ajoissa hanketta. Näin asiantuntijamme voivat keskustella niiden parhaasta mahdollisesta toteutustavasta. Sovittujen aikarajojen jälkeen esitetyt, suuremmat muutostoiveet voivat olla haastavia toteuttaa. Tavoitteena on kuitenkin aina löytää ratkaisu mahdollisimman toimivan arjen saavuttamiseksi.
     

Olas marika hannamari vinkit

Vinkit antoi Olaksen asiakasvastaava Hannamari Peltomaa (vasemmalla) ja Olaksen työnjohtaja Marika Lahti.

Vakavarainen Olas jatkaa vahvaa kasvuaan kehutun asiakaspalvelun siivittämänä  

Siinä missä monen kilpailijan myynti on hiipunut haastavassa markkinatilanteessa, meillä Olaksella asia on päinvastoin. Olemme perustamisestamme vuodesta 2017 asti kasvaneet hallitusti yhdeksi pääkaupunkiseudun johtavista pientalokotien rakentajista. Kuulumme talousluvuiltamme toimialamme vahvimpiin yrityksiin. Ylitimme vuoden 2023 kasvutavoitteemme kasvattaen liikevaihtoamme 25 % 17,7 miljoonaan euroon. Luottoluokituksemme on paras mahdollinen, AAA (Dun & Bradstreet). Lue lisää vahvasta kasvustamme blogistamme tai Kauppalehden artikkelista. 

Kasvumme salaisuus on laadukkaan asiakaspalvelun avulla luotu asiakkaiden luottamus ja tarkkaan harkitut tonttihankinnat. Niiden avulla jatkamme kannattavaa toimintaamme ja vahvaa kasvuamme. Meiltä voit ostaa asunnon levollisin mielin. 

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lisää blogista: